Novi bljesak Dinama: U dvije minute zabio dva gola

Dinamo je u 2. kolu domaćeg prvenstva u Maksimiru pobijedio Zadar s 3:0 uz dva pogotka Kramarića te jednog Čopa.

19.7.2013.
21:40
VOYO logo

Zagreb. Stadion Maksimir. Sudac: Andrej Burilo (Osijek)

DINAMO: Migliore - Leko, Šimunović, Šimunić, Pivarić - Sare - Halilović (od 46. Soudani), Antolić (od 46. Husejinović), Brozović, Čop - Kramarić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZADAR: Gluić - Prahić, Con, Sarić - Gržan (od 82. Heister), Ikić, Surać, Muić (od 56. Grgurović), Begonja, Vasilj - Ivančić (od 61. Jurina)

Strijelci: 1:0 - Kramarić (56), 2:0 - Kramarić (88), 3:0 - Čop (89) Dinamo se nakon uspješnog europskog nastupa u pretkolu Lige prvaka i visoke pobjede protiv Fole Ech (5:0) vratio domaćim obavezama, a trener Kruno Jurčić je priliku dao igračima koji su imali manju minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu pravu priliku na utakmici Dinamo je imao u 24. minuti kada je Brozović povukao i pronašao Kramarića na lijevoj strani koji je pucao malo pokraj vratnice.

Vasilj je uzvratio Modrima dvije minute kasnije kada je pucao s 30 metara pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrani su u 33. minuti zamalo poveli. Gržan je pucao s 20-ak metara, a lopta se neugodno odbila pa ju je vratar Migliore dohvatio rukom i poslao u stativu.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Andrej Kramarić u 56. minuti. Husejinović je nabacio iz kornera, Leko glavom proslijedio loptu do Kramarića koji je primio loptu i preciznim udarcem s desetak metara je poslao od vratnice u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je u 78. minuti u stopostotnu šansu gurnuo Kramarića, koji je zaobišao istrčalog Gluića i pucao prema golu, no Con je izbio loptu s crte.

Kramarić je povećao vodstvo Dinama na 2:0 u 88. minuti. Pivarić je prošao po strani i pucao u prvi kut što je Gluić samo odbio u zrak, a Kramarić visoko skočio i glavom zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu kasnije Duje Čop je postavio konačan rezultat. Šimunić je nakon kornera primio loptu na prvoj stativi i poslao loptu na drugu gdje ju je napadač dočekao klizećim startom i zabio za 3:0.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo