DINAMO - TO SMO MI O ANTOLIĆU: / 'Ponovno se pouzdao u to da sto puta ponovljena laž može postati istina'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Skrivanje iza uspjeha igrača na terenu već je uhodani i viđen scenarij u Dinamu'

31.5.2019.
12:34
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Na Facebook profilu Udruge članova plavih "Dinamo - to smo mi" objavljen je post koji prenosimo u cjelosti:

"U još jednom naletu nervoze zbog trenutne situacije, (uskoro bivši) član uprave GNK Dinamo Zagreb Krešimir Antolić ponovno se u istupima medijima pouzdao u to da sto puta ponovljena laž može postati istina. Udruga članova Dinama “Dinamo to smo mi” po tko zna koji puta ponavlja kako cilj našeg djelovanja nije preuzimanje kluba, već uvođenje sustava sukladno Zakonu o udrugama u kojem će svaki član moći na demokratskim izborima birati vodstvo Kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'TO JE RUGANJE DINAMOVCIMA I HRVATSKIM ZAKONIMA': /

Stigla brutalna reakcija na priču o povratku Mamića na Maksimir

Image
'TO JE RUGANJE DINAMOVCIMA I HRVATSKIM ZAKONIMA': /

Stigla brutalna reakcija na priču o povratku Mamića na Maksimir

U tom jasnom i demokratskom sustavu on i njegove kolegice iz Uprave također, imaju pravo se kandidirati i predstaviti svoj program članovima koji će izabrati najbolje od ponuđenih na određeni mandat i dati im odgovornost vođenja Kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na izvorno zanimanje i karijeru člana Uprave Dinama ne sumnjamo da je njemu to jasno, ali isto tako smo sigurni da za takvo što on nema kompetencije niti hrabrosti. Lakše se skrivati, s ostalih 17 članova IO, 2 članice Uprave, 3 člana NO i 80 članova Skupštine, iza skuta bjegunca od hrvatskog pravosuđa. Trenutnim ljudima u Dinamu mora biti jasno da su oni postavljeni na pozicije, nisu izabrani voljom članova.

Image
Image

06.11.2018., Zagreb - Clana Uprave GNK Dinamo za sigurnost, ticketing i clanstvo Kresimir Antolica komentirao je susret Dinama i Spartaka iz organizacijskog i sigurnosnog aspekta te najavio da dolazi 1200 navijaca Spartaka u Zagreb. Kresimir Antolic, Alen Lesicki. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Skrivanje iza uspjeha igrača na terenu već je uhodani i viđen scenarij u Dinamu, jednako kao i trivijaliziranje zakonskih prekršaja u Klubu i nazivanja istih sitnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče tvrdnji da se Udruga “Dinamo to smo mi” služi lažima, podsjećamo sve na video sa sučeljavanja na N1 televiziji gdje je član Uprave Dinama uhvaćen u lažima, ali i na slučaj članstva Zdravka Mamića o kojem je dotični (uskoro bivši) član Uprave također lagao u eteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj post objavljen je kratko nakon reakcija na priču o povratku Zorana Mamića na Maksimir.

“Mjesec dana. Toliko je očito razlika između boravka u zatvoru i povratka u Dinamo. Nažalost, koliko ovo sve zvučalo suludo, u Dinamu je moguće. Računi se polažu samo jednoj osobi. Onoj koja je pobjegla iz Hrvatske kako ne bi bila u zatvoru zbog 112 milijuna ukradenih kuna iz Dinama ta osoba je vrhuški kluba jedina bitna, a ne članovi kluba koji su vlasnici Dinama”, poručuju iz Udruge. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo