hnl

Ma svaka čast! Dinamo sam sebi čestitao rođendan!

‘Dinamo je zaista mjesec dana nakon proslave stotog rođendana osvojio prvenstvo, nedugo zatim i Kup, u rekordnom vremenu uredio stadion i potom ostvario golemi uspjeh i ušao u skupinu Lige prvaka’, stoji na službenim stranicama kluba koji si je čestitao 101. godišnjicu.

Dinamo slavi svoj 101. rođendan! Ponosni članovi uprave sjećaju se kada su prije točno godinu dana u ‘velebnoj’ atmosferi HNK Zagreb proslavili veliki jubilej. Obećali su tada mnoge velike stvari, i kako sami kažu, uspjeli sve ostvariti uz zaključak, zaželjeno – ostvareno!

Rođendan su si sami čestitali na službenim stranicama kluba www.gnkdinamo.hr, a čestitku prenosimo u cijelosti:

“U posljednjih 365 dana Dinamo je proživio prekrasne trenutke i s ponosom će se sjećati, a zlatnim slovima u povijest biti upisana, 101. godina postojanja zagrebačkog Dinama.

Prije točno godinu dana Dinamo je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu proslavio jubilarni stoti rođendan za koji su Modri zaželjeli nekoliko želja i sve su ostvarene. Modri su prilikom ‘gašenja svjećica na rođendanskoj torti’ zaželjeli osvajanje prvenstva i Kupa prošle godine, uređenje stadiona, ulazak u Ligu prvaka i novu duplu krunu. Ponosno možemo reći: zaželjeno – ostvareno!

Dinamo je zaista mjesec dana nakon proslave osvojio prvenstvo, nedugo zatim i Kup, u rekordnom vremenu uredio stadion i potom ostvario golemi uspjeh i ušao u skupine Lige prvaka. Kako bi sto i prva godina postojanja zaista zlatnim slovima bila upisana u povijest, Modri su i ove sezone čak pet kola prije kraja osvojili prvenstvo te se plasirali u finale Kupa.

Što još Dinamo može zaželjeti? Naravno, kao i svaki vrhunski klub Dinamo želi bolje; Dinamo želi osvojiti prvenstvo šest kola prije kraja, napraviti bolji rezultat u Ligi prvaka i unatoč činjenici što uvjeti u kojima živi nisu niti blizu idealnima – iz dana u dan biti sve bolji.

Nadamo se kako ćemo za 365 dana, na 102. rođendan Dinama s jednakim ponosom i zadovoljstvom gledati u godinu iza nas.”

Povratak na Net.hr