DINAMO SPREMA ZAMJENU ZA BIG BENA: / Dolazi iskusni prvotimac St Etiennea

Image
Foto: AFP PHOTO / JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Ne zna se Benkovićeva budućnost

30.5.2018.
21:56
AFP PHOTO / JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
VOYO logo

Pitanje odlaska ili ostanka Filipa Benkovića u redovima novog hrvatskog prvaka još nije riješeno, ali se u upravi Dinama već spremaju za najgore.

Naime, po pisanju portala Goal, Dinamo je sve dogovorio sa Kevinom Theophile-Catherineom, 28-godišnjim stoperom St Etiennea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan posao za Dinamo

Francuz će se Dinamu pridružiti bez odštete, budući da mu je istekao ugovor sa francuskom momčadi, a riječ je o pravoj nagodbi za Modre, budući da je Theophile-Catherine bio više-manje standardan (ostvario je 24 nastupa u prvenstvu) u dobroj momčadi St Etiennea, koja je završila sedma i za jedan jedini bod ispustila plasman u Europu.

Francuz je svestran igrač koji može igrati kao stoper, ali i na oba obrambena boka, a u svojoj karijeri igrao je u Ligue 1 i Premier ligi, u kojoj je odigrao 28 utakmica za Cardiff City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra obrambena statistika

Theophile-Catherine je staromodni stoper, što pokazuje (za njegovu poziciju) prilično loš postotak uspješnih dodavanja (82,4%) u prošloj sezoni, po Whoscored.com. Međutim, Francuz to nadoknađuje solidnim obrambenim statistikama – lani je imao 1,4 klizećih startova po utakmici, te 4,3 izbijenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo