DINAMO SE SPRDA S HAJDUKOM / 'Mamić je i to platio'

1.4.2015.
13:54
VOYO logo

Da, ovoga puta Dinamo je odlučio poslušati želje navijača i, sukladno s time, postupiti prema njihovim željama. Pa je sljedeća akvizicija Modrih ponajbolji igrač Hajduka Tino Sven Sušić. Naravno, radi se samo o prvotravanjskoj šali, niti bi Dinamo kupovao igrača koji se ove sezone i nije baš nazabijao u dresu splitskih Bijelih(zabio 5 golova u 24 odigrane utakmice u svim natjecanjima), niti bi uprava Dinama poslušala glas navijača. Kad to kažemo, prvenstveno mislimo na zahtjeve Bad Blue Boysa za odlaskom vladajuće garniture iz Maksimira, na čelu sa Zdravko Mamićem.

"Tino Sven Sušić jedan je od igrača koje GNK Dinamo želi dovesti u nadolazećem prijelaznom roku! GNK Dinamo je zbog toga odlučio podržati inicijativu svojih navijača pod nazivom "Kupimo Sušića" koji su odlučili sami donijeti odluku o dovođenju ovog sjajnog igrača - glasanjem", stoji u tekstu na klupskim stranicama Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su odlučili realizirati na jedinstven način, igricom.

"Obzirom da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo po prvi put u svijetu sporta prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukovog prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda uđete u igricu, par puta kliknete, i dobijete odgovor

"Ništa od gola, Mamić je platio igricu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je sve objašnjeno:

"Dakako, radi se o prvoaprilskoj šali i svaka moguća sličnost sa stvarnim osobama je potpuno slučajna. Jedina namjera bila je malo nasmijati naše navijače i čitatelje, a nikako nikoga uvrijediti. Sigurni smo da će svatko to upravo tako i shvatiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo