Prazne tribine: Bivši hajdukovac zabio u debiju na Maksimiru!

Konačno smo dočekali! Počelo je hrvatsko nogometno prvenstvo. Dinamo i Slaven Belupo su na Maksimiru odigrali dvoboj 1. kola, a Dinamo je slavio s 4:0.

18.7.2014.
19:16
VOYO logo

Tako na otvaranju smo gledali okršaj našeg tradicionalnog prvaka, protiv kluba koji se gotovo nedavno spasio u dodatnim kvalifikacijama. Slaven Belupo se morao spašavati u razigravanju protiv Cibalije.

Na stadionu je bilo tek 500-ak gledatelja, što je sramotna posjeta za otvaranje sezone. Mamićev Dinamo očito baš više nikog ne zanima u Zagrebu, teško da se ovakav fijasko može opravdati godišnjim odmorom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo u 14. minuti. Nakon slobodnog udarca Ibaneza lopta se odbila do Pjace, a on je postigao prvi gol u 24. sezoni naše prve lige. Slaven je zamalo izjednačio u 33. minuti, Ozoblić je uposlio Glavinu koji je pogodio vratnicu.

Brozović je u nastavku je opalio s 18 metara i doveo Dinamo u 48. minuti do vodstva od 2:0. Golijadu je nastavio Soudani, Alžirac je poentirao u 57. minuti, dok je u sudačkoj nadoknadi svoj gol u prvenstvenom debiju zabio Franko Andrijašević. Bivši hajdukovac će po dobrom pamtiti ovaj dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Slaven Belupo 4:0 Osijek - Lokomotiva 19.7. (21) Zagreb - Rijeka 20.7. (19) Hajduk - Istra 1961 20.7. (21) Zadar - Split 21.7 (20)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo