DINAMO PROTIV TOTTENHAMA NEĆE IGRATI U HRVATSKOJ? / Pojavio se problem koji gotovo nitko nije slutio

Image

Rješenja su mnogobrojna, Tottenham i Dinamo možda će zamijeniti domaćinstva, a moguće je da Dinamo na Maksimiru uopće neće biti domaćin, već će mu UEFA odrediti neki neutralni teren

26.2.2021.
15:08
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige igrat će protiv Tottenhama odlučeno je na ždrijebu koji je u petak održan u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu. U ovoj fazi natjecanja nije bilo nositelja, a međusobno su mogli igrati i klubovi iz istih zemalja.

Londonski sastav je na putu do osmine finala izbacio Wolfsberger sa 4:1 i 4:0. Prvu utakmicu osmine finala Modri bi trebali igrati 11. ožujka u Zagrebu, a uzvrat bi trebao biti tjedan dana kasnije u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOURINHO NAKON ŽDRIJEBA POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU DINAMOVCIMA: /

'Ja u ovom natjecanju nikad nisam ispao'

Image
MOURINHO NAKON ŽDRIJEBA POSLAO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU DINAMOVCIMA: /

'Ja u ovom natjecanju nikad nisam ispao'

Gdje će se igrati?

Međutim, zbog različitih ograničenja zbog COVID-a u cijeloj Europi, moguća je promjena domaćinstva, ali i igranje utakmica na neutralnom terenu.

Nacionalni stožer Civilne zaštite je 13. siječnja donio novu odluku o prelascima državne granice kojom se ograničavaju neobvezni dolasci u Hrvatsku, pogotovo iz država u kojima se širi novi soj koronavirusa, poput Velike Britanije i Južne Afrike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnici iz tih zemalja pri ulasku u Hrvatsku moraju pokazati negativan PCR test od 48 sati i odredit će im se izolacija od 14 dana.

Slična pravila vrijede u još nekoliko zemalja, pa su Wolfsberger i Tottenham prvu utakmicu šesnaestine finala umjesto u Klagenfurtu igrali u Budimpešti, dok je uzvrat bio u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Sociedad i Manchester United su umjesto u San Sebastianu igrali u Torinu, dok su Arsenal i Benfica igrali u Rimu i Pireju. Slično je bilo i u Ligi prvaka. Borussia Monchengladbach i Manchester City su umjesto u Njemačkoj igrali u Budimpešti, a Atletico Madrid i Chelsea u Bukureštu.

Problem je i što bi Dinamo i Tottenham uzvrat u Londonu trebali igrati isti dan kad i Arsenal i Olympiakos pa nije isključeno ni da se zamijene domaćinstva. Konačnu odluku donijet će Europska nogometna federacija (UEFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo