DINAMO PREDSTAVIO NOVO POJAČANJE: / Vlak objasnio zašto na kraju nije otišao kod Mamića

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Iyayi Atiemwen u Maksimiru je predstavljen kao novi igrač Dinama

29.1.2019.
14:34
PIXSELL
VOYO logo

Iyayi Atiemwen u utorak je u Maksimiru predstavljen kao novi igrač Dinama. Nigerijac koji je odigrao sjajnu polusezonu u Gorici od danas je novo pojačanje hrvatskog prvaka, a debi bi mogao imati već ove subote protiv Rudeša (15.00). Unatoč tome što se pisalo kako postoji da ga se pošalje na posudbu k Zoranu Mamiću u Al Ain.

Image
DINAMOV NOVI MEGATRANSFER! /

Nakon dolaska Andrića još jedan hit-igrač prvenstva potpisuje za hrvatske prvake

Privukao pozornost odličnim igrama u Gorici

Atiemwen je privukao pozornost odličnim igrama u dresu novog hrvatskog nogometnog prvoligaša tijekom jesenskog dijela kada je sa sedam golova i četiri asistencije u HNL-u bio među najzaslužnijima za peto mjesto Gorice na polovici sezone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago što sam došao u Dinamo. Je li mi bilo teško otići iz Gorice? Ne, nije. To je nogomet. Došao sam u najbolji klub u Hrvatskoj i nadam se da ću dati sve od sebeu novom klubu", rekao je Iyayi Atiemwen u press sobi stadiona na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'O njemu smo razmišljali još prošle sezone'

"Mi smo o Atiemwenu razmišljali još prošle sezone dok je nastupao za Goricu u drugoj ligi i nadam se kako će opravdati svoj dolazak. Međutim, nakon ove sezone smo dobili potvrdu i signal da je vrijeme za realizaciju posla. Radi se o jednom izuzetnom igraču koji je Goricu digao na jedan viši nivo. On je bio bitan kotačić i u plasmanu Gorice u prvu hrvatsku ligu i na putu prema hitu jesenskog dijela prvenstva. Nismo doveli prinovu, nego pojačanje. S njim ćemo dobiti jednu kvalitetu više u momčadi", izjavio je Marijan Vlak, sportski direktor Dinama i osvrnuo se na nerealiziranu posudbu u Al Ain...

'Da je i otišao put Al Aina, Dinamo ne bi bio financijski oštećen'

"Da, bila je ta opcija. Ne može se reći da o tome nije bilo govora, međutim onog trenutka kad je trener izrazio želju da Beli ostane kad nas, to je bila završena priča. Da je i otišao put Al Aina, Dinamo ne bi bio financijski oštećen, nego dapače. Dinamo bi tu financijski zaradio. Međutim, Bjeličina želja je bila da ostane u klubu i mi smo mu tu želju ispunili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo