Evo ga: Dinamo doveo čak tri pojačanja u jednom danu!

U Maksimiru su ozbiljno krenuli s pojačavanjem kadra za iduću sezonu. Čak tri nova igrača potpisala su ugovor s Dinamom.

4.6.2014.
15:15
VOYO logo

Tako ćemo slijedeće sezone u dresu Dinama gledati 27-godišnjeg stopera Leonarda Sigalija koji dolazi iz argentinskog Godoy Cruza potpisao je ugovor na četiri godine, godinu dana stariji vezni igrač Paulo Maschado koji je prošle sezone nosio dres Olympiakosa na tri godine, dok je bivši napadač Lokomotive 19-godišnji Marko Pjaca s Modrima potpisao na pet godina.

Sigurno najzvučnije ime prvaka Hrvatske je spomenuti Portugalac Maschado koji nije skrivao oduševljenje dolaskom u Zagreb:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih se prije svega zahvaliti svima u Olympiakosu kao i navijačima kluba gdje sam proveo dvije lijepe godine, ali došlo je vrijeme za promjenu. Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovdje i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti rezultate", rekao je nakon potpisa ugovora simpatični Portugalac.

//www.youtube.com/embed/9wPZjk2nMzs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski veznjak ima solidnu nogometnu biografiju. Svoju karijeru je počeo u Portu da bi nakon nekoliko posudbi u Portugalu otišao u francuski Saint Ettiene. U ljeto 2009. prelazi u Toulouse gdje je tri godine sa 100 nastupa bio standardni igrač nakon čega odlazi u Olympiakos gdje je u dvije sezone odigrao 66 utakmica u kojima je upisao 6 golova i isto toliko asistencija. Paulo je u karijeri nastupao za sve mlade reprezentacije Portugala, a šest puta je igrao za A reprezentaciju.

"Paulo je odličan igrač za kojeg smo sigurni kako će nam donijeti puno dobroga u veznom redu. Iskusan je, a najbolje godine su tek pred njim, dolazi u formi iz velikog kluba s kojim je prije par mjeseci igrao osminu finala Lige prvaka i jako smo sretni što je došao u Dinamo", rekao je sportski direktor i trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo