Hercegovina u strahu: Policija spriječila obračun Torcide i BBB-a!

Dinamo je došao do prve pobjede na hercegovačkom dijelu priprema, Čapljina je pala s 2:0.

3.2.2013.
13:58
VOYO logo

Dinamo je napokon pobijedio u Hercegovini! Modri su nakon remija protiv Zrinjskog i Širokog Brijega pronašli žrtvu. Pala je Čapljina, a golove za Zagrepčane postigli su Beqiraj u 72. minuti, te Čop u 88.

Hrvatske prvake došla je bodriti mala skupina BBB-a koju su prema navodima Sportskih novosti ispred stadiona došle sačekati pristaše Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli su na turniru u susjednoj Gabeli gdje su slavili protiv Zrinjskog nakon izvođenja jedanaesteraca. Poveo je Hajduk pogotkom Ivana Vukovića u 57. minuti, no dvije minute prije karaja izjednačio je Miličević. Oko 500 Torcidaša našlo se na stadionu, a njih oko 50 odlučilo je krenuti put Čapljine na obračun s BBB-ima.

Brza reakcija policije spriječila je izgrede. Torcidu je ispred stadiona opkolila policija koja ih je otpratila do granice, dok su BBB-i zadržani na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, posljednjih se dana dosta pričalo o gostovanju dva naša najbolja kluba u Hercegovini, stoga se BiH policija dobro pripremila kako bi spriječila moguće sukobe navijača. Za sada nije prijavljen niti jedan izgred, a nadamo se kako se to neće dogoditi ni u ostatku dana.

specijal-201102150360004-Hajduk specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo