DINAMO PETARDOM OTPUHAO CITY: / Ovo je dokaz kako se u Maksimirskoj 128 kvalitetno radi s klincima

Image
Foto: NK Dinamo

U-16 Dinamo razbio City 5-0

17.10.2018.
18:23
NK Dinamo
VOYO logo

Poznato je kako NK Dinamo ima priznatu nogometnu školu koju hvale diljem Europe. Koliko se kvalitetno radi s klincima u Maksimirskoj 128 moglo se vidjeti na trećem izdanju Istria Youth Cupa, a na kojem su u sklopu 2. kola skupine A u potpunosti su nadigrali Manchester City i pobijedili s 5-0, javlja službena web stranica Dinama.

DINAMO RIJECI KRADE NAJBOLJEG IGRAČA: Bombastična vijest odjeknula Hrvatskom; priča se kako je stvar već gotova

Rozić najbolji igrač utakmice

Najbolji igrač utakmice je bio igrač "Kadeta II Dinama" Vinko Rozić koji je postigao hat-trick. Osim njega, jednom su zabili i Bartol Barišić i Viktor Kanižaj. Zanimljivo, Rozića je Dinamo doveo prošle godine iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 1. kolu izgubili od Benfice

U prvom kolu su dinamovci izgubili od Benfice, kluba s također dobrom nogometnom školom rezultatom 4-2, a u četvrtak od 15 sati igraju posljednju utakmicu grupne faze protiv Glasgow Rangersa. Na prvom izdanju ovog turnira Dinamo je osvojio prvo mjesto, dok je prošle godine završio kao drugoplasiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, za Dinamo U-16 nastupaju: Mislav Zadro, Karlo Ivančin, Filip Brekalo, Dominik Braun, Marko Doljanin, Tomo Razum, Luka Romac, Martin Baturina, Ivan Šaranić, Marko Novak-Stanko, Luka Martinčević, Dario Banić, Karlo Dobrilović, Dino Mizić, Viktor Kanižaj, Bartol Barišić, Vinko Rozić, Stjepan Kruljac i Julijan Evačić.

Stručni stožer čine: glavni trener Dino Julardžija, pomoćni trener Vito Butorac, trener vratara Ivan Kovčić, kondicijski trener Damir Bašić i fizio Matej Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo