Dinamo ostao bez ključnog igrača!

Posao je napokon dogovoren. Marcelo Brozović otputovao je u Milano na liječnički pregled, nakon čega potpisati četverogodišnji ugovor s Interom.

24.1.2015.
15:30
VOYO logo

Marcelo Brozović napustio je Dinamove pripreme u Španjolskoj i u subotu stigao u Milano. Od potpisa ugovora dijele ga još samo formalnosti, a transfer je težak čak osam milijuna eura (plus bonusi).

Novi hrvatski reprezentativac trebao bi u Interu zarađivati oko 1,4 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozovićev agent Miroslav Bičanić potvrdio je za Sportske novosti da je 22-godišnji dinamovac još u četvrtak navečer pristao na Interove uvjete, a još dan i pol prošlo je dok Zdravko Mamić i ljudi iz Intera nisu usuglasili konačne brojke i uvjete transfera. Mamić je, o čemu smo već pisali, tražio 10 milijuna eura, ali poznavatelji tržišta će reći da je i dva milijuna manje za Brozovića u ovom trenutku sjajan posao.

//www.youtube.com/embed/Js7hACcNJA4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj priči mogla bi profitirati i hrvatska reprezentacija jer je trener Intera Roberto Mancini očito naumio graditi igru oko dva mladića koja su budućnost našeg nogometa - Kovačića i Brozovića. Iskustva s odlaskom hrvatskih nogmetaša u Italiju i nisu dosad baš bila najbolja, sjetimo se samo slučajeva Tina Jedvaja i Šime Vrsaljka, ali nadajmo s da će ovo biti dobitna kombinacija i za izbornika VatrenihNiku Kovača.

S druge strane, konkurencija u Interu je sve jača, Mancini je na posudbu već doveo Lukasa Podolskog, a za 17 milijuna eura je kupio Shaqirija. S Brozovićem bi dobio riješenje više u veznom redu, jer mladi dinamovac može gotovo jednako dobro odraditi obrambene i napadačke uloge. A treneri to posebno cijene...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo