DINAMO ODGOVORIO NA PROZIVKE: / 'Šokirani smo neistinom'

Image
3.12.2015.
12:34
VOYO logo

"Nastavno na medijske napise u vezi navodnog ignoriranja poziva od strane NK Savski Marof malo je reći da smo šokirani neistinom koja je prezentirana našim navijačima i javnosti. Naime, ne samo da je GNK Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio na primljeni poziv već smo dogovorili i odigravanje utakmice koju su čelni ljudi Savskog Marofa otkazali – dan prije odigravanja!

Dinamo ne samo da je odgovorio na molbu NK Savski Marof nego smo i dogovorili odigravanje prijateljske utakmice koju su domaćini dan prije susreta - otkazali. Čim smo primili poziv da dođemo uveličati rođendansku proslavu NK Savski Marof kontaktirali smo ih i dogovorili odigravanje utakmice u prvom idućem slobodnom terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se jasno vidi u priloženom dokumentu, 31. ožujka naš trener i sportski direktor Zoran Mamić potpisao je službeni dopis koji je poslan u NK Savski Marof kojim se potvrđuje odigravanje utakmice između domaćina i naše druge momčadi 19. svibnja iste godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkazana utakmica

Dan uoči odigravanja utakmice, 18. svibnja, primili smo mail u kojem su iz NK Savski Marof poručili kako je "došlo do nesporazuma", "nisu se stigli organizirati" i utakmica je otkazana. Nakon toga je prestala je komunikacija između klubova. Barem što se tiče odigravanja prijateljske utakmice; ne i zamolbe za donacijama od strane NK Savski Marof.

U svakom slučaju, svjesni smo da je svima lakše doći u medije preko Dinama, ali neke granice bi ipak trebale postojati", stoji u priopćenju odjavljenom na službenim klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski petoligaš Savski Marof slavi 90. godišnjicu, a za veliki jubilej su poželjeli odigrati utakmicu s Dinamom ili Hajdukom. No, iz redova naša dva najpopularnija kluba, kao i čelnika HNS-a, prema informacijama iz NK Savskog Marofa, nije bilo odgovora.

Onda su oni odlučili, više iz šale, pozvati na rođendan – ni manje ni više – nego Bayern. Njemačka kultura došla je do izražaja i Bayern je odgovorio NK Savskom Marofu, ljubazno se zahvalio na ponudi, ali uz najbolje želje i prijateljski pozdrav čestitali 90. rođendan malom klubu za koji su na kraju karijere zaigrali i nogometni velikani protiv Roberta Prosinečkog i Edina Mujčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo