VEĆ SU UZELI ŠTEFULJA

DINAMO OBAVIO VELIKU ŽETVU NA RUJEVICI: ‘Modri’ dovode ponajboljeg igrača Rijeke za golemu odštetu i još nekoliko igrača

Navodno na ljeto njihov prvi vratar Dominik Livaković napušta klub i karijeru nastavlja negdje u inozemstvu, a “modri” žele osigurati dostojnu zamjenu

Prije samo tri dana službeno je zaključen prvi veliki zimski transfer na relaciji Dinamo – Rijeka, a na Maksimir je stigao ponajbolji bek lige, mladi i talentirani, Daniel Štefulj. Štefulj je ostao u Rijeci do kraja sezone, a doznajemo da bi ovoga tjedna isti scenarij trebao doživjeti i Ivan Nevistić, drugi najbolji vratar Prve HNL i trenutno možda i najbolji igrač Rijeke.

Ranije smo već pisali o interesu Dinama za Nevistića, jer navodno na ljeto njihov prvi vratar Dominik Livaković napušta klub i karijeru nastavlja negdje u inozemstvu, a “modri” žele osigurati dostojnu zamjenu i čini se da su je osigurali.

Igor Soban/PIXSELL

Skupi transferi

Doznajemo kako bi Nevistić do kraja tjedna trebao potpisati za Dinamo, dakako kada obavi liječnički pregled, a kao i Štefulj doći će u Zagreb na potpis i vratiti se na posudbu u Rijeku do kraja sezone.

Međutim, transfer Nevistića neće biti baš jeftin, odnosno, Rijeka je dosta skupo naplatila ovu veliku Dinamovu žetvu na Rujevici. Naime, za Štefulja i Nevistića Dinamo će im morati dati negdje između četiri i pet milijuna eura i još trojicu svojih igrača. Roka Jurišića su već poslali, a na ljeto kada Nevistić i Štefulj krenu prema Maksimiru, u Rijeku će stići za sada još nepoznata dvojica Dinamovih igrača. Moguće čak i Sandro Kulenović i Luka Menalo koji su već na posudbi u Rijeci, ali tko zna, možda to bude i netko drugi.

 

Povratak na Net.hr