'DINAMO, OD TEBE NE ODUSTAJEMO': / U tijeku je opća mobilizacija Boysa diljem Hrvatske

Image
Foto: Pixsell/KND BBB

Hrvatska se probudila s navijačkim porukama Bad Blue Boysa koji pozivaju svoje članove na sutrašnji ligaški susret 23. kola HNL-a s Interom na Maksimiru i na daljnju borbu za Dinamo.

3.3.2017.
12:56
Pixsell/KND BBB
VOYO logo

Bad Blue Boysi se mobiliziraju. Najžešći navijači aktualnog hrvatskog prvaka došli su na genijalnu ideju kako svoje pripadnike alarmirati i najaviti još žešću borbu za Dinamo, demoktarski Dinamo, klub koji će biti na ponos svih navijača modrih, a ne "institucija" iznad koje već godinama stoji tamni oblak sumnje u regularnost natjecanja, povlašteni status kod sudaca itd, čije prostorije posjećuju djelatnici USKOK-a zbog sumnji u kriminal i nezakonito bogaćenje na račun kluba.

Boysi su otvoreno stali u gard nepravdi koja se događa u hrvatskom nogometu. Pa su tako ultrasimodrih, nakon sramote u Vinkovcima, u utakmici između Cibalije i Dinama u kojoj je 90. minuti dosuđen nepostojeći kazneni udarac nakon teatralnog pada Soudanija u kaznenom prostoru koji je za pobjedu realizirao Hodžić, vratili dresove igračima i tako poslali poruku da ne žele slaviti sumnjive trijumfe, skandalozne i sramotne sudačke odluke, bodove koji to nisu, koji bacaju ljagu na klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Sesvetski Kraljevec od tebe ne odustaje, Volovčica od tebe ne odustaje, Našice od tebe ne odustaju, Dubrava od tebe ne odustaje, Metković od tebe ne odustaje, Petrinja od tebe ne odustaje, Martićeva od tebe ne odustaje, Ivanić Grad od tebe ne odustaje, Kutina od tebe ne odustaje, Vukovar od tebe ne odustaje, Županja od tebe ne odustaje, Slavonski brod od tebe ne odustaje, Međimurje od tebe ne odustaje, Lučko od tebe ne odustaje, Karlovac od tebe ne odustaje, Exil boysi od tebe ne odustaju, Stenjevec od tebe ne odustaje", samo su neke od poruka koje su osvanule svugdje gdje ima navijača Dinama u Lijepoj našoj, a i šire.

Boysi, tako, nastavljaju svoju borbu za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U gradu te se sve rjeđe sjete, umorili su se od čekanja. Nije lako danas ni tebi, a ni nama s tobom. Davno smo iza sebe ostavili razum, smisao i logiku i ne odustajemo od tebe", slogan je zagrebačkih ultrasa kojim je sve rečeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo