AKO PROĐE VARDAR... / Dinamo u trećem pretkolu putuje na istok Europe!

Image

Ukoliko prođu makedonski Vardar, nogometaši Dinama će u 3. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz dvoboja Dinamo Tbilisi - Alashkert.

15.7.2016.
12:26
VOYO logo

Odlučio je tako ždrijeb koji je u petak održan u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Vjerojatniji suparnik hrvatskom prvaku je imenjak iz glavnog gruzijskog grada Tbilisija. Dinamo je, naime, u prvoj utakmici 2. pretkola pred svojim navijačima svladao armenski Alashkert s 2-0 i na uzvrat putuje s velikom prednošću.

Prije 35 godina osvojio Kup kupova

Dakako, i zagrebački Dinamo najprije treba obaviti posao prptiv Vardara. Slavili su Modri u Skoplju s 2-1 i bit će veliki favoriti za prolaz u uzvratu koji se na maksimirskom stadionu igra u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Tbilisi je 16 puta bio gruzijski prvak, a davne 1981. je osvojio i Kup pobjednika kupova. Posljednji put je do 3. pretkola Lige prvaka dogurao prije tri godine kada ga je izbacila rumunjska Steaua. Spomenimo i da za gruzijski klub odnedavno igra bivši član Osijeka Matija Špičić.

https://twitter.com/ChampionsLeague

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 3. pretkolu Lige prvaka uključuju se i neki jači klubovi, pa tako vrijedi istaknuti da će Ajax igrati protiv grčkog PAOK-a, Srnin i Eduardov Šahtar ide na švicarske Young Boyse, dok će se Subašićev Monaco suprotstaviti turskom doprvaku Fenerbahçeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo