HAJDUK OVAKAV ŠAMAR NE PAMTI: / Dinamo i Kopić zadali mu bolni udarac, jer bio je Splićanima pred nosom

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduku pred nosom opet oteli istog igrača

21.5.2020.
7:28
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Talentirani 15-godišnji nogometni dragulj Dino Kegalj dobio je novi stipendijski ugovor u GNK Dinamu, javljaju Sportske novosti. Mladi veznjak rođen 2005. u Splitu, došao je u Dinamo prije tri godine iz redova Hajduka. U međuvremenu je uspješno nastupao za mlađe kategorije Dinama te stekao status reprezentativca a od sljedeće sezone ulazi u kadetski uzrast.

Image
HAJDUK POKUŠAVA DINAMU UKRASTI VELIKOG TALENTA: /

Upravo traje borba Poljuda i Maksimira

Image
HAJDUK POKUŠAVA DINAMU UKRASTI VELIKOG TALENTA: /

Upravo traje borba Poljuda i Maksimira

'Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama'

"Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine, stekao sam prijatelje i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju. Sada je na meni da opravdam povjerenje te jednoga dana zaigram za prvu momčad Dinama", rekao je Dino, inače učenik treće ekonomske škole u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Dinamo i Hajduk borili su se u borbi su za potpis Dina Kegalja, inače nositelja U-15 reprezentacije Hrvatske. Kegalj je Dalmatinac, a imao je važeći ugovor s Dinamom koji je bio na isteku.

Hajduk je htio Dalmatinca koji obećava, rođenog Splićanina kojeg su već imali, vratiti pod svoje. Splićani su već bili i stupili u kontakt s agentom ovog mladog igrača te ga pokušali vratiti na Poljud. Željko Kopić, novi šef Dinamove omladinske škole i bivši trener A momčadi Hajduka, tako se već na početku svog mandata suočio s velikim izazovom koji je uspješno na kraju rješen za njega osobno i klub...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličan Nikoli Mori

Inače, Kegalj je, naime, igrački vrlo sličan Nikoli Mori, nešto je između “šestice” i “osmice”, a i Moro je imao sličan razvojni put poput njega. Dalmatinsko dijete, Solinjanin kojeg je Dinamo na vrijeme zamijetio i brzo ugrabio, ispred nosa Hajduku, napravilo je sjajan posao dolaskom u Dinamo i zbog toga mu nije žao što je iz Solina otišao u Zagreb kako bi se nogometno bolje razvijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo