Uf, kakva poslastica: Dinamo i Hajduk već u četvrtfinalu

Održan je ždrijeb četvrtfinala nogometnog Kupa Hrvatske. Ples kuglica je spojio naša dva najveća rivala – Dinamo i Hajduk.

5.11.2013.
12:47
VOYO logo

Bit će to finale prije finala, a prva utakmica četvrtfinala igra se u Maksimiru 4. prosinca. Uzvrat je na Poljudu dva tjedna kasnije. Zanimljivo, Dinamo i Hajduk će odigrati tri utakmice u samo 20 dana, jer je i prvenstveni ogled u Zagrebu predviđen za 1. prosinac.

"Bit će to pravi praznici nogometa i veselimo se utakmicama, a Dinamo je apsolutni favorit, kao i u svim utakmicama u Hrvatskoj. Ipak, sve to je još jako daleko, pred nama je još puno posla i utakmica do početka prosinca tako da ćemo o toj utakmici razmišljati kada dođe za to vrijeme", rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić za klupsku web stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Rijeka će igrati protiv Osijeka (također u istom terminu kao i Dinamo – Hajduk zbog nastupa u Europskoj ligi). Slaven i Inter, te jadranski okršaj Istre 1961 i Zadra će se odigrati nešto ranije. Prve utakmice su 27. studenoga, a uzvrati 4. prosinca.

Podsjetimo, Hajduk je branitelj naslova, prošle sezone u finalu je nadigrao Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Hajduk Rijeka - Osijek Istra 1961 - Zadar Slaven - Inter

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo