VELIKI PREOKRET DINAMA / Odlična utakmica na Maksimiru!

U Maksimiru se u srijedu odigrala prva utakmica polufinala Hrvatskog kupa, a Dinamo je preokretom došao do slavlja 2:1 nad Rijekom.

8.4.2015.
11:21
VOYO logo

DINAMO: Eduardo - Šimunović, Sigali, Taravel - Pinto, Ademi, Machado, Pivarić - Pjaca - Henriquez, Hodžić

RIJEKA: Vargić - Tomečak, Lešković, Mitrović, Leovac - Radošević, Bradarić - Jugović, Močinić, Sharbini - Balaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: Lešković (6.), 1:1 Machado (70.), Henriquez (81.) Nakon napete predstave u prvenstvu, Dinamo i Rijeka opet nisu razočarali. Dapače, gledali smo više nego solidnu utakmicu u kojoj su domaćini dominirali, ali dobrih 70 minuta nisu mogli savladati fenomenalnog Vargića.

No, vratar Rijeke nije bio svemoguć i kada se pogleda konačni ishod, Rijeka može i mora biti sretnija. Iako je vodila većinom utakmice, iako je Dinamo tek u završnici okrenuo, bila je to utakmica na jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su poveli nakon kornera, Dinamova obrana je zaspala i pustila Leškovića da natrči i zakuca loptu u mrežu iza vratara Ježine. Igrala se tek 6. minuta, a i prije toga je već Henriquez zapucao jedan zicer. Uslijedila je Dinamova dominacija, okvir gola su pogađali Šimunović i Pivarić, novi pokušaj Henriqueza je s gol linije izbacio Mitrović...

Vargić je bio prvo ime utakmice i kada smo već pomislili da će Dinamo možda skupo platiti sve svoje promašaje, ukazao se Machado. Portugalski veznjak je pokazao napadačima kako se zabija i nakon duplog pasa s Pjacom zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo u 81. minuti, ubačaj iz auta je prebačen do sredine kaznenog prostora, gdje je glavom pucao Henriquez za minimalnu prednost pred uzvrat u Rijeci.

Uskoro opširnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo