Dinamo crna ovca cijele Europe: Napala ga i legenda Barcelone!

Legendarni nizozemski nogometaš Johan Cruyff (65) kritizirao je u svojoj tjednoj kolumni nizozemskog dnevnika De Telegraafa vodeće europske klubove.

10.12.2012.
11:01
VOYO logo

Razlog kritika velikih klubova je njihov 'opušteniji' pristup u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka prošlog tjedna, a u tom je kontekstu spomenut i zagrebački Dinamo.

"Prošle je godine Ajax propustio nokaut-fazu Lige prvaka jer je Dinamo Zagreb protiv Lyona izgubio susret, šetali su po terenu i primili sedam golova. Put koji je izabrao Dinamo sada su nastavili Manchester United, Barcelona i Milan. To su tri velika kluba sjajne povijesti koji bi trebali biti primjer. Kako su ranije osigurali drugu fazu natjecanja Lige prvaka, na teren su poslali druge momčadi i ugrozili prilike za Galatasaray, Celtic i Anderlecht", napisao je Cruyff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xmty0u?logo=0&hideInfos=1

Bivši igrač i menadžer Ajaxa i Barcelone kritizirao je spomenute klubove budući su prošlog tjedna svi redom izveli na teren kombinirane sastave. Manchester United je tako izgubio od Cluja na Old Traffordu 0:1, Barcelona je na Camp Nou remizirala s Benficom 0:0, dok je Milan kod kuće izgubio od Zenita 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prošle je godine u posljednjem kolu Lige prvaka hrvatski prvak Dinamo na Maksimiru izgubio 7:1 od Lyona. Visoka je pobjeda francuskom klubu kasnije otvorila vrata druge faze-natjecanja zbog bolje gol-razlike od Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo