Opa! Riječko čudo je vijest dana i u Dinamu

Hrvatska po drugi put u povijesti ima dva predstavnika u Europskoj ligi. Dinamo je već nekoliko puta bio u skupinama tog natjecanja, dok će Rijeci to biti prvi put.

A hrvatski prvak na službenim je stranicama uputio čestitku Kekovoj momčadi na fantastičnom uspjehu i izbacivanju velikog Stuttgarta.

“GNK Dinamo želi iskreno čestitati HNK Rijeci na velikom uspjehu i plasmanu u skupine UEFA Europa lige!

Pokazali ste kako se bori za svoj klub, napravili sjajan rezultat i sigurni smo da ćete, kao i Dinamo, nastaviti s dobrim rezultatima i u grupnoj fazi! Još jednom, iskrene čestitke Upravi, igračima, stručnom stožeru i svim zaposlenicima na velikom uspjehu”, stoji na stranicama kluba.

Više od dvije tisuće navijača uživo je bordilo Rijeku u pohodu na Europsku ligu, a oni Riječani koji nisu mogli u Stuttgart okupili su se u centru grada gdje je njih nekoliko stotina utakmicu pratilo na videozidu.

Bakljada, kao ni u Njemačkoj, nije izostala, a navijači su proživjeli prvo trenutke sreće, pa drame nakon Stuttgartovih pogodaka te potpunu euforiju nakon što je Rijeka u 94. minuti zabila za 2:2 i izborila plasman u skupinu Europske lige.

Kakva je atmosfera vladala na Korzu, ali i u Stuttgartu, pogledajte u našoj fotogaleriji, a još luđe trebalo bi biti u noći na petak, kada se oko pola sata poslije ponoći junaci Rijeke vraćaju u svoj grad.

ŠALJITE NAM SLIKE SLAVLJA S ULICA RIJEKE NA E-MAIL:

sport@portal.net.hr

Povratak na Net.hr