[FOTO] DETALJI HORORA U VINKOVCIMA! Sudac Bruno Marić otkrio svoj sudbonosni potez: / 'Sam Bog me poslao ovdje'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Poznati hrvatski nogometni djelitelj pravde Bruno Marić u utorak je bio junak Kup utakmice osmine finala u Vinkovcima između domaće Cibalije i Istre 1961 (3-2 za Istru).

7.11.2017.
20:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Bruno Marić pohitao je u pomoć igraču Cibalije Zvonimiru Filipoviću koji se onesvijestio nakon jednog dvoboja u prvom poluvremenu. Filipović se samo srušio na travnjak, nepomično je ležao, a onda je u pomoć pristigao Bruno Marić...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PRIZORI OD KOJIH ĆETE SE NAJEŽITI: Dramatični trenuci borbe Brune Marića za život igrača

Image

PRIZORI OD KOJIH ĆETE SE NAJEŽITI: Dramatični trenuci borbe Brune Marića za život igrača

"Vidio sam da je počeo gutati jezik, reagirao sam instinktivno. Znao sam da ga moram okrenuti na bok te mu izvaditi jezik. Jedan od njegovih siugrača stajao je kraj njega, ali bio je u prevelikom šoku da bi reagirao. Sam Bog me poslao ovdje", kazao je za 24 sata Bruno Marić i dodao kako ga je Filipović, u trenutku kad mu je stavio svoju ruku u usta kako se ne bi ugušio, dobro ugrizao.

NEZAPAMĆENA DRAMA NA DOMAĆIM TRAVNJACIMA: Bruno Marić spašavao život igraču Cibalije

"Znao sam da mi ne može odgristi prst. Znao sam što moram napraviti, samo mi je bilo bitno da mu izvadim jezik. Evo, napokon da su i meni čestitali nakon utakmice. Ma, tom dečku je danas možda drugi rođendan", istaknuo je Marić, dok je Zvonimir Filipović kazao kako se ničeg ne sjeća, a tražio je i broj Brune Marića da mu se osobno zahvali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče onog sportskog dijela, za spomenuti kako je Istra 1961 pobijedila Cibaliju 3-2 nakon što je gubila 0-1 i 1-2. Bila je to odlična utakmica prepuna obrata, golova i prilika na obje strane. Cibalija je bila bolja veći dio utakmice, vodila je 1-0 i 2-1, ali gosti iz Pule ipak su slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo