DERBI ZAČELJA PRIPAO CROTONEU: / Nova pobjeda rimskog Lazija

Image

U susretu 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 2-1, dok je u derbiju začelja Crotone istim rezultatom porazio Pescaru.

10.12.2016.
23:09
VOYO logo

Gosti su veliki dio posla obavili koncem prvog dijela postigavši u zadnjih pet minuta poluvremena oba gola. Strijelci su bili Sergej Milinković Savić u 40. i Marco Parolo u 44. minuti, a kod oba gola asistirao je Felipe Anderson. Domaćin je u sudačkoj nadoknadi ublažio poraz golom Patrika Schicka. Ivan Vargić je utakmicu pratio s gostujuće klupe za pričuve, baš kao i Ante Budimir na klupi Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je odigran i derbi začelja u kojem je Crotone pobijedio Pescaru 2-1. Bila je to iznimno nervozna utakmica sa osam žutih i dva crvena kartona. Domaćin je poveo u 24. minuti golom Raffaelea Palladina, izjednačio je Hugo Campagnaro u 82. minuti, no samo minutu kasnije Giammarco Ferrari je zabio za pobjedu Crotonea. Gosti su u 44. minuti imali sjajnu priliku za izjednačenje, no Ledian Memushaj je promašio kazneni udarac. Oba sastava završila su utakmicu sa po deset igrača. Kod Crotonea isključen je Leonardo Capezzi u 80. minuti, a kod Pescare 'pocrvenio' je Alberto Aquilani u 73. minuti. Dario Župarić i Robert Murić nisu nastupili za goste.

U nedjelju je na rasporedu šest utakmica, a sastaju se Cagliari - Napoli, Atalanta - Udinese, Bologna - Empoli, Palermo - Chievo, Torino - Juventus, te Inter - Genoa. Preostaje dvije utakmice su u ponedjeljak. Fiorentina će ugostiti Sassuolo, dok će u derbiju kola snage odmjeriti Roma i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 36 bodova, Roma i Milan imaju po 32 boda, a Lazio je četvrti sa 31 bodom. Slijede Napoli (28), Atalanta (28), Torino (25)... Zadnje tri pozicije koje vode u drugu ligu drže Crotone (9), Pescara (8) i Palermo (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo