DEJAN LOVREN JE OGORČEN: / 'To je užasno, sramotno i nepošteno, a sve zbog nekoliko idiota'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska i Engleska igraju u petak 2. utakmicu u Ligi nacija

11.10.2018.
11:11
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija veliki je mamac za publiku, dokazalo je to nedavno gostovanje Vatrenih u Bjelovaru, a dokazuju to i otvoren trening momčadi na Rujevici u srijedu kojem je prisustvovalo između 2500 i 3000 ljudi. Utakmice, ipak, igra pred praznim tribinama, doduše, ne zbog pomanjkanja interesa navijača već kazne koju mora odraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mu je navijača

Rujevica će tako u petak biti sablasno prazna i podrška momčadi u utakmici Lige nacija protiv Engleske će izostati. Ljuti to i stopera Vatrenih Dejana Lovrena koji u najavi susreta za Sportske novosti kazuje:

"Oni imaju dodatan motiv, pogotovo što smo ih dobili na Svjetskom prvenstvu, bit će to žustra utakmica. Imaju razloga da budu motivirani. Pitanje je jedno - kako će doživjeti prazne tribine. Užasno je i sramotno što moramo igrati bez gledatelja. Žao mi je navijača. Vidite, dolaze gledati treninge i utakmice, a zbog nekoliko idiota koji su napravili tu glupost prije nekoliko godina, drugi, dragi ljudi ispaštaju. Što nije pošteno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popraviti dojam

Premijeru u Ligi nacija Vatreni ne pamte po dobrome. Sa gostovanja u Elchu vratili su se pune mreže, točnije konačnih 0-6 protiv Španjolske jasno govori da se mora popraviti dojam. Na upit može li se, Lovren odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mora. Ne da može, mora. Nakon Svjetskog prvenstva svi nas gledaju kao favorite za svaki nastup, pogotovo se to prati protiv velikih ekipa, ali treba to zaboraviti i pokazati lice iz Rusije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo