NEĆEŠ, MAJSTORE

DEČKO SE MALO ZAIGRAO: Bojkotom htio isforsirati odlazak u Barcelonu, ali skupo je to platio

Iako na računu ima 222 milijuna eura koje je primila za prodaju Neymara PSG-u, Barcelona nikako ne uspijeva dovesti zamjenu za Brazilca.

Prije nekoliko su dana vlasnici Liverpoola službenim priopćenjem odbacili mogućnost prodaje Philippea Coutinha, a vrlo čvrst stav je zauzela i Borussia Dortmund koja se ne želi olako odreći Ousmanea Dembelea. Nije nikakva tajna da je Barcelona ozbiljno zagrizla za talentiranog francuskog krilnog napadača, ali Dortmunđani smatraju da ponuda koju su primili nije na zadovoljavajućoj razini.

BOJKOTIRA TRENINGE JER ŽELI U BARCELONU: Mladoj zvijezdi se izgubio svaki trag, čak ni trener ne zna gdje je

Nije se pojavio na treningu

Dembele se u četvrtak nije pojavio na treningu, a čak je i trener Peter Bosz potvrdio da nema pojma gdje mu se nalazi jedan od najboljih igrača. Francuz je odmah izbačen iz momčadi, a Borussia je u nedjelju potvrdila da je mladić suspendiran do daljnjega.

“Borussia Dortmund je donijela odluku o suspenziji Ousmanea Dembelea iz prve momčadi do daljnjega. To je zajednička odluka predsjednika Hans-Joachima Watzkea, sportskog direktora Michaela Zorca i trenera Petera Bosza”, stoji u priopćenju Borussije.

Sjajna prošla sezona

“Dembele može individualno trenirati izvan momčadi”, istaknuo je Zorc.

Dembele je lani došao na Westfalen iz Rennesa. U jedinoj dosadašnjoj sezoni u Borussiji mladi je Francuz briljirao s deset pogodaka i čak 21 asistencijom.

Povratak na Net.hr