Neugodan dan za Šukera: 'Tko vam daje pravo da tjerate našu djecu?'

2.1.2014.
13:37
VOYO logo

Početak gradnje kampa HNS-a na zagrebačkim Sveticama, kojeg su protokolarno došli obilježiti predsjednik HNS-a Davor Šuker i gradski pročelnik Ivica Lovrić, prošao je uz prosvjede okupljenih građana rekreativaca. Oni su naime, nezadovoljni činjenicom što gradnja kampa znači njihovo protjerivanje sa ŠRC Svetice.

Prvo se obratio pročelnik Gradskog ureda za sport Ivica Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Želja nam je da se na Sveticama ubuduće, pored bazena koji će se uskoro završiti, na preostalom prostoru urede tereni za potrebe HNS-a i svih selekcija te da se ovaj objekt zadrži i za atletiku'', rekao je Lovrić, nakon čega se okupljenima obratio i Šuker kojeg su u nekoliko navrata prekidali okupljeni građani.

"Gdje je natječaj? Tko vam daje pravo da našu djecu tjerate odavde?", upitali su, između ostalog, prosvjednici Šukera i društvo, a prvi čovjek HNS-a im je odgovorio da on "nije kriv što svi igraju nogomet" te da građani "mogu doći kod njega ako imaju nekih problema", na što su mu prosvjednici odgovorili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Doći će nas 800''.

Šuker je pokušao smiriti okupljene građane i izjavom da kamp neće biti ograđen žicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najglasniji među prosvjednicima bili su suvlasnici teniskog terena pod balonom. Jedan od njih je Toni Knežević.

''Ta mala djeca, tko im može oduzeti pravo na tenis, na atletiku, na rolanje, workout. Hoćemo li ih otjerati u maksimirsku šumu da se tamo rekreiraju? Tu se ne radi o desetak ljudi, ni o mojih 200 klinaca u dvorani. Tu se radi o tisućama ljudi u ovom dijelu grada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo