David Beckham objavio veliku vijest

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije i marketinški najeksponiraniji svjetski nogometaš David Beckham (38) objavio je kako će se po završetku aktualne sezone povući u mirovinu.

16.5.2013.
16:53
VOYO logo

"Zahvalan sam PSG-u što mi je dao priliku da nastavim, ali osjećam da je ovo pravo vrijeme za završim svoju karijeru, igrajući na najvišoj razini", poručio je Beckham.

U igračkoj karijeri koja se protegla na 20 godina Beckham je, uključujući ovosezonski naslov francuskog prvaka sa PSG-om, osvojio 19 trofeja, od čega 10 prvenstvenih naslova. Također, jedini je engleski igrač koji je osvajao prvenstvene naslove u četiri različite zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ste mi kao mladom dečku rekli da ću igrati i osvajati naslove sa mojim dječačkim klubom Manchester Unitedom i da ću igrati za neke od najvećih svjetskih klubova i skupiti više od 100 nastupa za reprezentaciju, rekao bih vam da je to fantazija. Sretan sam što sam realizirao te snove", dodao je igrač koji je za englesku reprezentaciju skupio 115 nastupa, počevši od debija 1996., do posljednjeg susreta protiv Bjelorusije 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa nikad neće posve zamijeniti igru koju volim. Ipak, osjećam da započinjem novu avanturu i iskreno sam uzbuđen zbog onoga što me čeka."

Nogometnu karijeru Beckham je započeo 1993. u dresu Manchester Uniteda s kojim je između ostaloga osvojio šest naslova engleskog prvaka i jednu Ligu prvaka. U redove Real Madrida preselio je 2003., a od 2007. zaigrao je za Los Angeles Galaxy, a tijekom boravka u MLS ligi je u dva navrata dolazio u Milan na posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redove PSG-a stigao je u siječnju potpisavši petomjesečni ugovor, a svu zaradu odlučio je donirati u dobrotvorne svrhe. Do kraja sezone Beckhamov PSG očekuju još dvije utakmice, zaključno s onom protiv Lorienta 26. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo