Dario Šimić Hajduku priredio pravi šok!

Predsjednik Udruge sindikata profesionalnih nogometaša Hrvatske, Dario Šimić, sudjelovao je u Amsterdamu na sastanku Europske Udruge sindikata igrača sa čelnicima UEFE.

21.1.2012.
9:51
VOYO logo

Šimić je otkrio da je donedavni Hajdukov Japanac, Masahiko Inoha, od FIFA-e već dobio odluku da je slobodan igrač, te se bez odštete može registrirati za drugi klub! Podsjetimo, Hajduk Inohi nije platio ugovornu ratu, Japanac nije želio čekati i tužio je Splićane FIFa-i, koja je promptno reagirala i riješila slučaj na Hajdukovu štetu. "Slično bi se moglo Hajduku dogoditi i s Portugalcem Limom, baš sam o tome razgovarao s predsjednikom portugalskog sindikata nogometaša", govori Šimić, te najavljuje sastanak s Petrom Skansijem, pomoćnikom ministra obrazovanja, znanosti i sporta. "Tema će biti rad Udruge sindikata nogometaša, želimo Skansija upoznati s našim aktivnostima. Zasad nije predviđen sastanak s ministrom Jovanovićem, a još ništa nisam odlučio ni u svezi moje eventualne momčadi s kojom bih krenuo u izbore za predsjednika HNS-a. Kad se na to odlučim, javnost će biti pravodobno upoznata", rekao nam je Šimić.

U samom Hajduku polagano se slaže kadrovska križaljka. Ivica Mornar trebao bi postati sportski direktor, Goran Vučević bio bi koordinator struke, Fredi Fiorentini ponovo bi postao direktor, a Igor Tudor preuzeo bi omladinsku školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S velikim zanimanjem čeka se sjednica Nadzornog odbora. To društvo preuzelo je sve konce Hajduka, nisu oni NO, već oni upravljaju Poljudom, vode klub. Imaju i popise igrača koje treba kupiti. Jedino nemaju sponzora, što bi im trenutačno trebalo biti prioritet.

Nadzorni odbor složio je, barem postoji takva ideja, kadrovsku križaljku s ljudima koji bi trebali izvući Hajduk iz ponora u koji nezadrživo klizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po toj konstrukciji, Hrvoje Maleš bi trebao dobiti nove suradnike. Ivica Mornar trebao bi postati sportski direktor, Goran Vučević bio bi koordinator struke, Fredi Fiorentini ponovo bi postao direktor, a Igor Tudor preuzeo bi omladinsku školu.

U Poljudu se očekuje veliko i hitro rezanje troškova. Mladi igrači smjenjuju se u uredima, Ivanu Jakovu Džoniju predloženo je smanjenje ugovora, baš kao i Ivanu Pešiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo