Kapetan poručio naciji da se 'ne trese': 'Hrvatska će pobijediti'

'Zna se kako Hrvatska kreće protiv svih protivnika na pobjedu u Maksimiru. Bit će lijepo igrati na tom stadionu pred našim navijačima. Moramo sada biti hladne glave i igrati pametno.

18.3.2013.
9:06
VOYO logo

U nedjelju navečer je počelo okupljanje hrvatskih reprezentativaca za kvalifikacijski susret za SP sa Srbijom koji se igra u petak, a pred Igorom Štimcem su se u večernjim satima pojavili Modrić, Mandžukić, Jelavić, Šimunić, Vukojević, Eduardo da Silva, Sammir, Ademi, Srna, Ćorluka i Lovren.

"Svi jedva čekamo utakmicu. Spremni smo, bit će to velika utakmica. Zna se naš konačan cilj, otići u Brazil. Ne treba posebno toršiti riječi o motivaciji i utakmici ispred nas. Već se o tome priča mjesecima. Puno smo iskusnija momčad, imat ćemo pun stadion iza nas. To će nama biti utakmica kao i svaka druga. Svi znamo što ona znači, da sad ne idem daleko u povijest. Bit će to utakmica važna za sve Hrvate u domovini i izvan nje. Nastojat ćemo napraviti veliki dan i praznik svim navijačima hrvatske reprezentacije. Mogu obećati da će igrači dati sve od sebe", izjavio je kapetan Srna te prokomentirao izjavu srpskog izbornika Siniše Mihajlovića koji je kazao da njegova momčad dolazi na zabavu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je to krivo interpretirano. Što to znači? Mogu se oni zabavljati. Imamo bolje rezultate, bolja smo momčad, imamo bolji rejting, no Srbija zaslužuje respekt. Imaju jako dobru zadnju liniju, puno mladih brzih igrača."

Koja je najslabija točka Srbije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih o tome", izjavio je Srna i poručio navijačima da ne moraju strepiti.

"Zna se kako Hrvatska kreće protiv svih protivnika na pobjedu u Maksimiru. Bit će lijepo igrati na tom stadionu pred našim navijačima. Moramo sada biti hladne glave i igrati pametno. Hrvatska će pobijediti", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo