DARIJO SRNA OTVORIO DUŠU KAO NIKAD PRIJE: / Ovo dira ravno u srce; 'Vratio sam se svojoj kući...'

Image
Foto: Screenshot: RTL

'Ne mogu opisati emocije. Mislio sam da u životu nikada neću doživjeti ovakvih emocija'

21.6.2019.
23:03
Screenshot: RTL
VOYO logo

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna završio je igračku karijeru, a započeo onu novu, trenersku. U svom Šahtaru gdje je proveo dugih 15 godina, bit će pomoćnik Portugalcu Luisu Castru. Srna je već odradio prvi trening na novoj funkciji i nakon svega samo za RTL poručio - "Ovo je moj dom"...

'Ovo je moj dom'

SRNA SE OBRATIO NOVINARIMA I POTVRDIO KRAJ: Bivši

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRNA SE OBRATIO NOVINARIMA I POTVRDIO KRAJ: /

Bivši Vatreni vratio se u Šahtar! 'Bez njih bi mi bilo teško sve to napraviti...'

Image
SRNA SE OBRATIO NOVINARIMA I POTVRDIO KRAJ: /

Bivši Vatreni vratio se u Šahtar! 'Bez njih bi mi bilo teško sve to napraviti...'

Proslavljeni hrvatski nogometaš u petak u 14 sati održao je konferenciju za medije u Kijevu, a za RTL Televiziju je istaknuo:

"Ne mogu opisati emocije. Mislio sam da u životu nikada neću doživjeti ovakvih emocija. Ali nažalost, to je život nogometaša, to je neminovno da se dogodi kad-tad. Ja sam se vratio svojoj kući. Vratio sam se kući. Imao sam neke ponude da nastavim igrati, ali na poziv predsjednika i direktora, ne mogu odbiti Šahtar. Na bilo kojoj funkciji. To je moj klub. Sretan sam vratiti se kući i pomoći na drugoj funkciji. Kako sam ja sretan tako su i svi. Počinjem pisati novu knjigu u životu i spreman sam za to", govori Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni Vatreni

Svojim zalaganjem, odanošću Šahtaru, klubu svog života i voljenom Hajduku, kome je posvetio i tetovažu, Darijo je postao miljenik svih navijača. No, došlo je vrijeme kad je okačio kopačke od klin...

"Danas obnašam mnogo funkcija, jedna od njih je pomoćni trener i ambasador. Mnogo funkcija i vidjet ću, vrijeme će pokazati u kojoj ću se najviše pronaći, u kojoj ću se najbolje snaći. Ostat ću u nogometu, nogomet je moja ljubav, moj život i posao u kojem se mogu najkvalitetnije posvetiti nogometu", ističe Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ikona

S ovakvom svlačionicom prilagodba na trenersku funkciju bit će laka. Srna je u Šahtaru jednostavno ikona.

Bez obzira na to što je posljednjih godinu dana proveo u Italiji, u Cagliariju. Srna je u karijeri igrao za samo tri kluba, od toga najduže za Šahtar, čak 15 godina, gdje je stigao iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih se zahvaliti svojim roditeljima, braći, svojoj supruzi, djeci koja su mi pomagala cijelu moju karijeru jer bez njih sigurno ne bih napravio ovakvu karijeru", poručio je Srna.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo