Kapetan Vatrenih ima poruku za četiri milijuna izbornika

'U Hrvatskoj je četiri milijuna izbornika, svatko ima svoje viđenje, a ja ću kazati da sam zadovoljan. Sjetite se, Vatreni su 1999.

11.9.2013.
12:22
VOYO logo

Nakon beogradskog remija na Marakani u kvalifikacijama za SP, u smjeru hrvatske reprezentacije i izbornika Štimca upućene su brojne kritike zbog loše igre, a Vatreni su se u dosta izmijenjenom sastavu u Južnoj Koreji 'utješili' pobjedom 2:1 protiv domaćina u prijateljskoj utakmici.

"S obzirom da smo do Južne Koreje prošli 12 tisuća kilometara, da se osjećao umor, bilo je jako dobro. Iako smo imali dosta mladih igrača, odigrali smo vrlo kvalitetno i zrelo. Funkcionirali smo na visokoj razini. Lovren je uzeo dirigentsku palicu i odlično zapovijedao obranom, stoperi su ispunili očekivanja, bili smo kompaktni, zadovoljni se vraćamo kući", kazao je Srna Sportskim novostima i poslao poruku navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispunili smo cilj. Osvojili smo drugo mjesto u skupini. Htjeli smo prvo, ali Belgija je objektivno ovoga časa najjača, treba reći da je Srbija uzela nerealno malo bodova, a mi smo zasluženo drugi. Kod nas u Hrvatskoj četiri je milijuna izbornika, svatko ima svoje viđenje, a ja ću kazati da sam zadovoljan. Sjetite se, Vatreni su 1999. u skupini sa Srbijom osvojili dva boda u dvije utakmice i nisu se plasirali na Europsko prvenstvo, mi smo izborili četiri i idemo u dodatne kvalifikacije. Ta usporedba govori da smo napravili posao. Bit će teško, no učinit ćemo sve da odemo u Brazil, želimo i moramo na SP. U zaključku, u Beogradu smo odigrali dobro, u Koreji jako dobro", smatra kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo