Tužni Srna priznao istinu: 'Bili su jako glupi!'

Kapetan ukrajinskog nogometnog prvaka i hrvatske reprezentacije Darijo Srna smatra da njegova momčad nije zaslužila ostati praznih ruku kod europskog prvaka Chelseaja u sklopu 4.

8.11.2012.
12:30
VOYO logo

Londonski sastav slavio je s 3:2, a pobjednički pogodak postigao je Nigerijac Victor Moses u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

"Situacija je sada jako komplicirana, jer i Chelsea ima sedam bodova kao i mi. To nikako nije dobro za nas", rekao je Srna te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo jako dobro, stvarali smo puno izglednih prilika, ali sreća nam je okrenula leđa. Bili smo opasniji od Chelseaja, ali primili smo tri pogotka, od čega su dva bila jako glupa! Treći, za koji također nemam objašnjenja, smo primili nakon što je glavom zabio jedan od najnižih igrača na terenu!"

http://video.meta.ua/players/video/3.2.19k/Player.swf?fileID=orZmJVINIrp1krybA7md&fileID_url=http%3A%2F%2Fvideo.meta.ua%2Fplayers%2Fgetparam%2F%3Fv%3D

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, sada više nije ni bitno. Trebamo još jednu pobjedu da osiguramo prolazak u nokaut fazu natjecanja. Mogu samo reći da je bila čast biti sudionik ovakve utakmice", zaključio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo