NAJSKUPLJI U POVIJESTI REALA / Luka Modrić dobio veliko pojačanje

Brazilski obrambeni igrač Danilo (23) novo je pojačanje Real Madrida. Kraljevi su potpisali Danila za 31.5 milijuna eura, čime je postao najskuplji branič Real Madrida u povijesti.

1.4.2015.
8:42
VOYO logo

Ne, ovo nije šala za 1. travnja. Jer, vijest su objavile službene klupske stranice oba kluba, a o tome su se raspisali i neki relevantni europski mediji. Real Madrid našeg Luke Modrića potpisao je obrambenog igrača Porta Danila (23).

Madriđani su za Danila inkasirali 31.5 milijun eura, čime je ovaj sjajni Brazilac postao najskuplji branič Reala u povijesti, a dres europskog prvaka obući će na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor je potpisan do 2021. godine, a Danilo je sad postao skuplji i od Pepea (30 milijuna eura), Coentraa (također 30 milijuna eura) i ponajboljeg braniča svijeta Sergija Ramosa (koštao 27 milijuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su još ranije bacili oko na Danila, i očekivalo se da će ga Španjolci dovesti u svoje redove. Porto je prodajom Danila napravio odličan financijski posao, jer ga je prije četiri godine iz Santosa doveo za samo 13 milijuna eura.

No, s druge strane, portugalski velikan izgubio je glavnog obrambenog igrača koji će im itekako nedostajati za ostvarivanje svojih budućih ambicija, koje su uvijek velike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo