Dan nakon što je debitirao za Sampdoriju, Eto'o bi mogao biti najuren!?

I dok posljednjeg dana prijelaznog roka klubovi diljem Europe grozničavo traže pojačanja i potpisuju ugovore, iz Italije dolazi nevjerojatna priča o tome kako Sampdoria planira raskinuti ugovor.

2.2.2015.
16:48
VOYO logo

Nekadašnji napadač Barcelone i Intera prošli je utorak potpisao 2,5-godišnji ugovor sa Sampdorijom, stigavši iz Evertona u kojem se ove sezone nije uspio nametnuti. Nadao se 33-godišnji Kamerunac da će pronaći sreću povratkom na Apeninski poluotok, no kako izvještavaju talijanski mediji, Eto'o se ovaj ponedjeljak uspio posvađati s trenerom Sinišom Mihajlovićem i njegova je budućnost u Genovi naglo došla pod upitnik.

Sampdoria je u nedjelju doživjela pravi debakl protiv Torina (5:1) u Seriji A i Mihajlović je odlučio kazniti igrače dvostrukim treningom u ponedjeljak. No, nakon što je odradio prvi Eto'o se, prema izvještaju Gazzette dello Sport, pokupio iz trening-centra bez ikakvog objašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Calciomercato navodi da u klubu očajnički pokušavaju riješiti nesuglasice između trenera i nogometaša, a ako u tome ne uspiju, ugovor s Eto'om bi mogao biti ekspresno raskinut. Značilo bi to da kamerunska zvijezda do ljeta više ne bi smjela igrati budući da je ove sezone već nosila dresove dvaju klubova (u nedjelju je debitirao za Sampdoriju). Kako će se rasplesti ova priča, saznat ćemo vrlo brzo, a ako dođe do raskida, bit će to jedan od najkraćih angažmana u nogometnoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo