hnl

Nogomet na konopcima! Uzbuna u HNS-u: 'Sazivamo hitnu sjednicu!'

Neodigrani veliki derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka tema je koja očekivano dominira hrvatskim medijskim prostorom. Dan kasnije dolaze reakcije iz Hrvatskog nogometnog saveza, kao i samog Hajduka koji je sazvao presicu za 17.30h.

“Čekamo službeno izvješće nadležnih službenih osoba s utakmice te će nadležni organi natjecanja Prve HNL sukladno izvještajima donijeti odgovarajuće odluke. Budući da se radi o nezabilježenom presedanu, sazvat će se hitna sjednica Izvršnog odbora HNS-a kako bi se članovi mogli očitovati o novonastalim događajima” poručio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović za Sportske novosti.

Očekuje se da će se neodigrani derbi registrirati rezultatom 3:0 za Dinamo, a posve su izvjesne i disciplinske, kao i novčane kazne.

Cijela priča nikako nije mogla proći i bez komentara trenera svih trenera Miroslava Blaževića, koji je tijekom karijere trenirao i Dinamo i Hajduk.

//www.youtube.com/embed/913yMQTivHU

“Naša Domovina je fenomen po najneobičnijim stvarima, ali za ovako nešto nisam čuo u životu. Ajde, neka i tako nešto bude”, kratak je bio Blažević.

Povratak na Net.hr