'DAN D' ZA ADEMIJA: / Dinamov veznjak u Švicarskoj traži posljednju nadu za spas karijere

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Dinamov nogometaš Arijan Ademi (25) danas će se pojaviti pred Sportskim arbitražnim sudom (CAS) kojem se žalio zbog suspenzije koju mu je izrekla Europska nogometna federacija (UEFA).

28.10.2016.
13:24
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Ademi je u rujnu prošle godine nakon utakmice protiv Arsenala u Ligi prvaka pao na doping-testu. Bio je pozitivan na anabolički steroid stanozolol, isti onaj koji je vječno osramotio kanadskog sprintera Bena Johnsona. UEFA nije imala milosti i kaznila je makedonskog reprezentativca četverogodišnjom suspenzijom.

UEFA ga odbila

Ademi cijelo vrijeme tvrdi da ne zna kako se sporna supstanca našla u njegovom organizmu. On i Dinamo su se žalili UEFA-i, ali njezina je Žalbena komisija potvrdila suspenziju do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja nada je tako ostao Sportski arbitražni sud u Lausannei gdje će se danas pojaviti Ademi i pokušati uvjeriti suce da mu ukinu ili barem smanje kaznu. Još uvijek nije poznato hoće li CAS objaviti odluku tijekom dana ili kasnije, a bude li kazna potvrđena, Ademi će se naći pred dvojbom nastaviti karijeru ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo