JAMSTVO ZA BUDUĆNOST

DAMIR MIŠKOVIĆ VLASNIK HNK RIJEKA: Grad se odrekao prava prvokupa, Teanna limited upravlja klubom

Social Sport je tvrtka koja je registrirana u Londonu, i to početkom prosinca, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

Damir Mišković vlasnik je HNK Rijeka. Dogodilo se to nakon što se, na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke odreklo prava prvokupa. Teanna limited i Social Sport potpisali su pravne akte kojima je izvršena primopredaja kluba.

Inače, Teanna limited je tvrtka koja je registrirana u Londonu, i to početkom prosinca, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

“Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje”, rekao je Mišković, koji je predsjednik kluba od 2012. godine, prenosi službena klupska stranica.

PESIMIZAM PRVOG ČOVJEKA RIJEKE: ‘Dosta je da jedan ili dva prijelazna roka kiksamo i završit ćemo kao Istra’

On je zajedno sa Social Sportom podigao Rijeku, sanirao financije, izgradio nogometni kamp na Rujevici, a klub je prošle sezone osvojio povijesnu dvostruku krunu.

“S obzirom na povijesne uspjehe Rijeke pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je današnji potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa”, priopćili su iz redova aktualnog hrvatskog prvaka.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr