DALIĆEV VAŽAN ADUT IMA HENDIKEP, ALI I VELIKU MOTIVACIJU: / 'Igrat ćemo kao ludi da ispravimo propušteno'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šime Vrsaljko bit će važan Dalićev adut u utakmicama dokvalifikacija protiv Grčke za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine.

7.11.2017.
17:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Branič Atletico Madrida, ako se opet nešto nepredviđeno dogodi pa izbornik ne promjeni njegovu ulogu, zaigrat će na desnom boku. Ono što bi trebalo zabrinjavati Zlatka Dalića je Vrsaljkov mali broj odigranih susreta za Atletico ove sezone.

[VIDEO] OVAKO JE PROŠAO PRVI DAN OKUPLJANJA

Vrsaljko je zbog posljedica ozljede koljena, koju je zadobio u ožujku, dosta izgubio na formi, što je bilo i za očekivati. Upravo zbog toga Diego Simeone šansu mu je dao u svega pet susreta. Od toga tri u Primeri, te u jednoj u Ligi prvaka i Španjolskom kupu. U subotu je pak bio na klupi. U nedjelju je spakirao stvari i vratio se u Hrvatsku na okupljanje Vatrenih uoči ključnih utakmica za plasman na SP protiv Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TEŽAK UDARAC ZA IZBORNIKA DALIĆA: Hrvatska definitivno bez važnog aduta protiv Grčke

TKO DIJELI PRAVDU HRVATSKOJ? Mandžukić i Perišić pamte ih po crvenim, ali ne gubimo kada oni sude

"Nema vremena za opuštanje, slijedi najvažniji zadatak, reprezentativno doigravanje i osiguranje vize za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Svjestan sam što nas sve čeka u doigravanju. Ulog je ogroman, plasman na Svjetsko prvenstvo. Dakle, sve drugo postaje nebitno. Nema alibija, ima bistre glave što treba činiti. I s moje strane je sve jasno, spreman za sve napore doigravanja, a izbornik je taj koji će odlučiti tko igra. Mene, kao i sve ostale reprezentativce, silno motivira pokazati da vrijedimo plasmana u Rusiju, što smo objektivno mogli postići već u skupini. No, sada je tako kako jest i uvjeren sam da ćemo igrati kao ludi da ispravimo propušteno", kazao je u razgovoru za Sportske novostiŠime Vrsaljko i dodao kako je jasno da je njegovu situaciju u Atletico Madridu poremetila ozljeda koljena.

GRČKI IZBORNIK BJESNI ZBOG FIFINE ODLUKE: ‘Pa to rade svi na svijetu, a nas su kaznili. Stvarno mi nije jasno…’

"Ruptura tog stražnjeg ligamenta dugotrajna je ozljeda. Ona iziskuje napornu, dugu i opreznu rehabilitaciju, bez ikakvog brzanja jer to može biti fatalno. Bilo je različitih boli, iritiralo me što ne mogu potpuno biti fit, ali sada, nakon svih terapija osjećam stvarno veliki napredak. Treba biti samo strpljiv, vremenom će tegobe nestati", istaknuo je Vrsaljko i secirao Grčku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČAČIĆEV POMOĆNIK SAVJETUJE DALIĆA: ‘Badelj je strahovito bitan, a jedan Vatreni mu je najsličniji’

"Oni su reprezentacija koja zaslužuje maksimalni respekt. Teški su za probiti, uporni, borbeni, i nije samo da se dobro brane, mogu i opasno kontrirati. Mi smo sigurno kvalitetnija momčad, ali to treba pokazati na terenu, a ne na riječima. Čeka nas dugih i kompliciranih 180 minuta, ali uvjeren sam da ćemo se mi na kraju radovati. Najvažnije je pobijediti u prvoj utakmici u Zagrebu, a logično da nam šanse rastu što je bolji rezultat", zaključio je Vrsaljko.

TKO ĆE ZAIGRATI UMJESTO BADELJA? Veznjak zadao glavobolju Daliću, ovo su dvije moguće kombinacije za Grčku

Hrvatska prvu utakmicu baraža za SP protiv Grčke igra u četvrtak na Maksimiru od 20.45, dok je uzvrat tri dana poslije u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo