DALIĆ POIMENCE NAJAVIO NOVE IGRAČE U REPREZENTACIJI I PORUČIO: / 'Ako se to dogodi, ja iste sekunde odlazim'

Image
Foto: Screenshot
17.10.2017.
13:16
Screenshot
VOYO logo

Jednako se tako često spominje činjenica da Dalić nema ugovor kojim je vezan za Hrvatski nogometni savez, što je on sam u nekoliko navrata spomenuo kao nevažan podatak jer mu je jedina želja uspješno odraditi dodatne kvalifikacije i odvesti Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo.

Neki njegovi potezi mogli su se vidjeti već u utakmici protiv Ukrajine, one odlučne za dodatne kvalifikacije, a nakon uspješno odrađenog posla zahvaljujući pogocima Andreja Kramarića neke će se stvari u krugu reprezentacije sigurno promijeniti. Primjerice, status Kramarića 'koji si je kupio mjesto u prvoj ekipi, ali mora to ponavljati, biti dobar u Hoffenheimu i kvalifikacijama. Hvala mu na onome što je bilo, ali gledamo prema onome što dolazi', potvrdio je Dalić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je najavio osnaživanje rostera uvođenjem nekih novih/starih imena.

"Pogledat ću neka nova imena koja nam mogu pomoći. Trebaju mi zdravi i spremni igrači, oni koji igraju i imaju kontinuitet. Želim pogledati i nekoliko igrača koji će biti potentniji, jači i brži, a to su mlađi igrači tipa Vlašića i Rebića. Moram i pojačati konkurenciju na lijevom boku, a tu ćemo pogledati Strinića i Leovca koji igraju dobro u svojim klubovima, kao i Barišića iz Osijeka koji se vraća nakon ozljede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je Dalić još jednom da inzistira na samostalnosti u radu, a svima koji imaju drukčije viđenje stvari i koji bi mu rado sugestijama ukazali na ono što bi trebao raditi jasno poručio:

"Toga nije bilo i neće niti biti jer ako se to dogodi, ja iste sekunde odlazim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo