DALIĆ OTKRIO KAKO NAKON UTAKMICE ŽALI ZBOG SAMO JEDNE STVARI: / 'Drago mi je da je ova godina gotova'

Image
Foto: Profimedia

Izbornik je čestitao svojim igračima, ali je rekao i da žali jer nisu nagrađeni za dobru utakmicu

17.11.2020.
23:17
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je na Poljudu od Portugala u posljednjem kolu Lige nacija 3:2. Vatreni su ipak ostali u elitnoj skupini Lige nacija jer su Šveđani izgubili 4:2 od Francuske, tako da su oni ispali u niži rang.

Hrabra i desetkovana Hrvatska poražena je golom u zadnjoj minuti i tako nije nagrađena za odličnu predstavu protiv europskih prvaka koji su u Splitu nastupili u najjačem mogućem sastavu s Ronaldom, Joaom Felixom, Rubenom Fernandesom i Diogom Jotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba gola za Hrvatsku zabio je Mateo Kovačić (29', 65'), dok su strijelci za Portugal bili Ruben Dias (52', 90') i Joao Felix (60'). Hrvatska je od 52. minute igrala bez isključenog Marka Roga.

Image
LOVREN NAKON UTAKMICE POHVALIO SUIGRAČE I KRITIZIRAO SUCA: /

'Ne mogu shvatiti da neke stvari nije sudio'

Image
LOVREN NAKON UTAKMICE POHVALIO SUIGRAČE I KRITIZIRAO SUCA: /

'Ne mogu shvatiti da neke stvari nije sudio'

Dalić čestitao igračima

Nakon utakmice oglasio se izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitao bih dečkima jer su ostavili srce na terenu, žao mi je da nas nije nagradilo da ostane 2:2. Nadam se da smo s tom Livakovićvom greškom ispucali sve probleme koji su nas snašli ove godine. Ništa, ostali smo u elitnoj skupini, nismo svojom dobrom igrom, nego se tako dogodilo i moramo tako to prihvatiti. Drago mi je samo da je gotova ova godina", rekao je Dalić za Novu TV.

"Dečki su vidjeli da mogu, bilo je puno trčanja i agresije, to je bilo dobro, nismo izgubili glavu kad smo gubili 2:1, imamo mi puno dobrih stvari i koje ćemo popraviti još više. Kad dođu svi, kad se kompletiramo, imamo puno potencijala. Žao mi je samo da nisu dečki nagrađeni za svoj trud večeras", iskren je bio Dalić pa odgovorio na pitanje o novim reprezentativcima koji su večeras zaigrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Položili su ispit, stavili smo više veznih, drugačiji je sustav bio nego protiv Švedske. Dečki mogu biti zadovoljni, bili su u teškom stanju i morali smo se protiv toga boriti. Uglavnom Hrvatska će ostati u elitnoj skupini i dalje će igrati protiv svjetskih i europskih prvaka", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo