DALIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS ZA AMERIČKU TURNEJU: / Četvorica otpala, među njima i Lovren

Image
Foto: PIXSELL
18.3.2018.
10:50
PIXSELL
VOYO logo

Dalić je donio konačan popis za 'američku turneju'

Hrvatska nogometna za prijateljske dvoboje s Peruom (23. ožujka, Miami) i Meksikom (27. ožujka, Dallas) okuplja se u ponedjeljak u Miamiju, a s šireg popisa izbornika Zlatka Dalića na put neće krenuti stoper Dejan Lovren zbog ozljede stopala, Matej Mitrović zbog ozljede zadnje lože, te Ivan Santini i Marin Leovac.

DEJAN LOVREN OTPADA ZA PRIJATELJSKE SUSRETE? Branič Liverpoola ozlijedio je gležanj, upitna težina povrede

Američka turneja početak je priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a izbornik Dalić zadovoljan je što će s druge strane terena također stajati sudionici svjetske smotre. Momčadi Perua i Meksika donar su test vrijednosti Vatrenih i dobra priprema za Argentinu na turniru u Rusiji. Ono što je izbornik Dalić kazao u intervjuu za Net.hr, slično je ponovio i sad za javnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZLATKO DALIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: /

'Ne zabrinjavam se previše zbog napadača, a Livaju nisam zvao samo iz jednog razloga...'

Image
ZLATKO DALIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: /

'Ne zabrinjavam se previše zbog napadača, a Livaju nisam zvao samo iz jednog razloga...'

"Htio sam suparnike sa SP-a i dat ću svima priliku, iskoristiti sedam dana za komunikaciju, druženje i zbližavanje. Ne možemo očekivati neke vrhunske izvedbe, ali sigurno moramo pokazati na kakvom smo putu. Peru i Meksiko dat će nam pravu sliku", poručio je Dalić, prenosi njegove riječi službena web stranica HNS-a.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

KONAČAN POPIS

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo Zagreb)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Zoran Nižić (Hajduk), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Sampdoria), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Vezni igrači: Milan Badelj (Fiorentina), Ivan Rakitić (Barcelona), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marko Rog (Napoli), Mario Pašalić (Spartak Moskva), Filip Bradarić (Rijeka), Luka Modrić (Real Madrid)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Ante Rebić (Eintracht), Marko Pjaca (Schalke), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Mario Mandžukić (Juventus), Duje Čop (Standard Liege), Nikola Kalinić (Milan)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo