DALIĆ OBJASNIO NOVOSTI NA POPISU: / Izbornik Vatrenih otkrio zašto nije uputio pozive nekim igračima

Image
Foto: PIXSELL

Dalić je priznao zbog čega je došlo do promjena u kadru za predstojeće ispite

20.8.2018.
16:21
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić sastavio je popis s imenima 25 igrača za predstojeće utakmice svjetskih doprvaka protiv Portugala i Španjolske. Vatrene, u čijim je redovima nekoliko novih imena, će predvoditi kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić.

Protiv europskog prvaka Portugala Hrvatska će na stadionu Algarve u Faru odigrati prijateljsku utakmicu koja je zakazana za 6. rujna, dok će pet dana kasnije u Elcheu protiv Španjolske imati premijeru u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić sve objasnio

Popis na kojem se ne nalaze Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka, reprezentativci koji su sa svjetskim srebrom oko vrata rekli zbogom reprezentaciji, pune i imena koja svjetsku smotru u Rusiji nisu vidjeli. Oni su Karlo Letica, Borna Barišić, Antonio Milić, Matej Mitrović, Ivan Santini, Marko Livaja, Marko Rog i Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imena kao i neke izostanke s popisa objasnio je sam izbornik čije riječi prenosi službena internetska stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

"U dogovoru s izbornikom U-21 reprezentacije Nenadom Gračanom, za ovu akciju nisam zvao Josipa Brekala, Bornu Sosu i Duju Ćaletu-Cara, koje pozorno pratimo i svakako na njih računamo u bližoj budućnosti. Ipak, ovoga puta potrebniji su mladoj reprezentaciji koja se bori za odlazak na Europsko prvenstvo što bi bio važan uspjeh za jednu nadarenu generaciju", veli Dalić koji ovom prilikom nije mogao računati niti na Ivana Strinića, ali i Dejana Lovrena te Andreja Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZLATKO DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA PORTUGAL I ŠPANJOLSKU: /

Evo tko će mijenjati umirovljene senatore, na listi osam novih imena

Image
ZLATKO DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA PORTUGAL I ŠPANJOLSKU: /

Evo tko će mijenjati umirovljene senatore, na listi osam novih imena

Dva odlična izazova

"Uz igrače koji su se oprostili od reprezentacije, na popisu nema Ivana Strinića kojem svi želimo što brži i potpuni oporavak. Pratit ćemo pozorno situacije s ozljedama Lovrena i Kramarića, a nadam se da će svi ostali ostati zdravi do okupljanja. Pred nama su dva odlična izazova, utakmice s velikim protivnicima, a mi svakako želimo nastaviti predstavljati Hrvatsku na način kako smo to radili u Rusiji - hrabro, angažirano i kvalitetno", zaključio je Dalić.

Hrvatska reprezentacija okuplja se 3. rujna u Portugalu gdje će boraviti do 9. rujna kada putuje u Elche gdje je čeka susret Lige nacija protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača za utakmice s Portugalom i Španjolskom:

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Karlo Letica

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Borna Barišić, Antonio Milić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Ivan Santini, Marko Livaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo