DALIĆ NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE PROTIV JORDANA: / 'Mi smo njima veliki motiv, moramo čuvati svoj rejting'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zlatko Dalić najavio je susret s Jordanom na Rujevici

14.10.2018.
21:39
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

"Mi smo njima veliki motiv, a iako nismo u punom sastavu, moramo čuvati svoj rejting i status svjetskog doprvaka", kazao je na konferenciji za novinare u Rijeci uoči prijateljskog dvoboja s Jordanom izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Hrvatska će protiv Jordana igrati u ponedjeljak u 20.45 sati na Rujevici bez najvećih zvijezda Luke Modrića, Ivana Perišića, Ivana Rakitića i Matea Kovačića, koji su se nakon remija s Englezima (0-0) u petak već vratili u svoje klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži ozbiljnost

''Ova utakmica će nam dobro doći utakmica jer će šansu dobiti oni koji su imali manju minutažu, a koji se moraju nametnuti za sljedeće utakmice. Počet će Livaković na vratima, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivni vezni Rog i Pašalić te u napadu Kramarić, Rebić i Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ući će portom Mitrović i Jedvaj na stoperskim pozicijama, Bradarić u vezi, te Livaja i Santini naprijed", otkrio je sastav Dalić, koji očekuje pobjedu protiv Jordana, koji je nedavno odigrao 0-0 u gostima kod Albanije.

"Ne znamo puno o Jordanu. Mi smo njima veliki motiv žele nas pobijediti, pa treba utakmicu shvatiti krajnje ozbiljno. Pogotovu jer već dugo mi nismo pobijedili", kazao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo