DALIĆ IMA DILEMU PRED PRED POČETAK KVALIFIKACIJA: / Pomognimo izborniku da donese konačnu odluku [ANKETA]

Image
Foto: PIXSELL

'Tko će na gol protiv Azerbajdžana i Mađarske?'

19.3.2019.
17:30
PIXSELL
VOYO logo

Lovre Kalinić ili Dominik Livaković? Tko će na gol protiv Azerbajdžana i Mađarske na početku kvalifikacija za Euro 2020., glavno je to pitanje za izbornika Zlatka Dalića ovih dana prije početka kvalifikacija za Euro 2020. godine. Kako sad stvari stoje, i prema onom što govore u taboru Vatrenih, Kalinić je u prednosti.

Ipak s radi o prvom golmanu svjetskih doprvaka, čovjeku koji je zamijenio Danijela Subašića i kojem Zlatko Dalić vjeruje. Bez obzira što u posljednje vrijeme ne brani u svojoj Aston Villi. No, nikad se ne zna, i prije su se znale događati izmjene u posljednji trenutak, promjene u razmišljanju, iznenađenja... Dobra vijest da se Lovre oporavio od potresa mozga i da je spreman. Livaković čeka kao napeta puška, u sjajnoj je formi i na trebamo brinuti barem na golmanskim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.03.2019., Zagreb - Na stadionu Hitrec Kacian odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijskih utakmica za Euro 2020 protiv Azerbejdzana i Madjarske. Zlatko Dalic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Lovre je u prednosti'

"Lovre je u prednosti, on je nakon povlačenja Danijela Subašića bio prvi golman i zbog toga je ispred Dominika Livakovića" rekao je trener golmana u reprezentaciji Marjan Mrmić za 24 sata. Mrmić najbolje zna bilo naših golmana. I sam je bio reprezentativac i vrhunski golman, prati treninge i Kalinića i Livakovića kad su u reprezentaciji. "Iz njegovih riječi se može izvući zaključak da će Kalinić u ove dvije utakmice i dalje biti jedinica", piše novinar 24 sata.

Kalinić u posljednjih mjesec i pol dana na golu proveo 315 minuta

"Njih obojica su sjajni na treninzima otkako smo se okupili. Vidjeli smo stanje s Lovrom, s njim je sve sad OK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je u posljednjih mjesec i pol dana na golu proveo 315 minuta, a Livaković 660. Imao je Lovre blaži potres mozga prije mjesec dana, nakon toga je bio na klupi, nije branio u pet utakmica za Aston Villu.

Image
Image

11.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., polufinale, Hrvatska - Engleska. Hrvatska rezultatom 2:1 poslala Engleze kuci, u finalu ih ceka Francuska. Golmani Dominik Livakovic, Lovre Kalinic, Danijel Subasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Definitivno da minutaža čini svoje, barem što se tiče samopouzdanja'

Dalićev pomoćnik Dražen Ladić, bivši proslavljeni vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, brončani sa SP-a 1998., u intervjuu za Net.hr komentirao je manjak minutaže Lovre Kalinića, odnosno koliko to može i je potencijalni problem uoči početka kvalifikacija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LADIĆ NAM JE OTKRIO ŠTO SE DOGODILO SA SRNINIM POVRATKOM MEĐU VATRENE: /

Ovo je istina o informaciji koja je odjeknula Hrvatskom

Image
Image

13.11.2018., Zagreb, Maksimir - Drugi trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice Lige nacija protiv reprezentacije Spanjolske na terenu Hitrec Kacian. Lovre Kalinic, Domagoj Livakovic, Karlo Letica. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Kako za golmana, tako i za sve ostale igrače. Definitivno da minutaža čini svoje, barem što se tiče samopouzdanja. Kod vratara je malo više fokus na to što su njegove pogreške, kao i dobri potezi, uočljiviji nego kad, primjerice, neki igrač pogrešno doda. Vidjet ćemo kako će se to sve odigrati”, kazao nam je Dražen Ladić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo