'DALI SU ŽIVOT ZA OVAJ KLUB': / Utučeni Simeone otkrio koju dvojicu igrača bi htio klonirati

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Tužan, ali i ponosan bio je trener Atletico Madrida Diego Simeone nakon što je njegova momčad ispala od gradskog rivala Reala u polufinalu Lige prvaka.

11.5.2017.
8:45
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Real je u prošlotjednoj utakmici na svome Santiago Bernabeuu deklasirao Rojiblancose s 3-0, ali Simeoneovi se nogometaši nisu predavali i već nakon 16 minuta uzvrata su vodili s 2-0. Više od toga ipak nisu mogli, Real je u 42. minuti smanjio preko Isca i rezultat se više nije mijenjao. Četvrtu godinu zaredom je tako Atletico ispao u Ligi prvaka od gradskog suparnika: dvaput je poražen u finalu, a po jednom u polufinalu i četvrtfinalu.

Image
TROJICA HRVATA U FINALU LIGE PRVAKA: /

Real preživio šok na Vicente Calderonu, Navas i Isco spasili Madriđane

'Valjda će nam se jednom vratiti'

"Real nam je otežao stvari na svome terenu, ali u uzvratu smo pokazali zašto smo godinama u završnici. Bila je ovo izvanredna utakmica, moji su igrači bili veličanstveni. Šteta je što ne možemo klonirati igrače poput Godina i Gabija koji su dali život za ovaj klub", istaknuo je argentinski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuli smo dobro, ali presjekao nas je njihov gol. Ponosan sam na svoje igrače, jer se nisu predali u vrlo kompliciranoj situaciji. Pokazali smo da nismo pričali bezveze, doista smo mislili da možemo preokrenuti i bili smo blizu toga. Valjda će nam se jednom vratiti, nadam se da ćemo jednog dana osvojiti Ligu prvaka", zaključio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo