'Umjesto da riješe sr*** oni plaćaju Messija i Ronalda!'

'Dajemo španjolskoj vladi gomilu novca da se izvuče iz svojih ekonomskih sranja, a oni ne rješavaju stvari u svom dvorištu.

15.3.2012.
19:13
VOYO logo

Po posljednjim informacijama španjolski prvoligaški nogometni klubovi imaju dug skoro 500 milijuna eura. U pitanju je porezni dug prema državi, a navodno je najveći dužnik madridski Real.

Unatoč takvim dugovanjima mnogi klubovi se ne zaustavljaju sa svojom politikom, a to su skupa plaćanja novih pojačanja ili jaki ugovori aktualnih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju poslovanje onda u nogometnom svijetu kao najpozitivniji primjer mogu poslužiti njemački klubovi, pa ne čudi što je predsjednik Bayerna Uli Hoeneβ zagrmio: "To ne može biti istina! Dajemo španjolskoj vladi gomilu novca da se izvuče iz svojih ekonomskih sranja, a oni ne rješavaju stvari u svom dvorištu. Unutar te države kolaju mnoga dugovanja, ali uredno daju ogromne novce za Messija i Cristiana Ronalda, pa se svi mi divimo njihovom znanju. Zapravo, mi plaćamo da Španjolska ima jake klubove i ljude poput Messija i Ronalda. Gdje je tu logika?", pita se Hoeneβ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo