‘Umjesto da riješe sr*** oni plaćaju Messija i Ronalda!’

‘Dajemo španjolskoj vladi gomilu novca da se izvuče iz svojih ekonomskih sranja, a oni ne rješavaju stvari u svom dvorištu. Unutar te države kolaju mnoga dugovanja, ali uredno daju ogromne novce za Messija i Cristiana Ronalda pa se svi mi divimo njihovom znanju’ zagrmio je predsjednik Bayerna.

Po posljednjim informacijama španjolski prvoligaški nogometni klubovi imaju dug skoro 500 milijuna eura. U pitanju je porezni dug prema državi, a navodno je najveći dužnik madridski Real.

Unatoč takvim dugovanjima mnogi klubovi se ne zaustavljaju sa svojom politikom, a to su skupa plaćanja novih pojačanja ili jaki ugovori aktualnih nogometaša.

Kada je u pitanju poslovanje onda u nogometnom svijetu kao najpozitivniji primjer mogu poslužiti njemački klubovi, pa ne čudi što je predsjednik Bayerna Uli Hoeneβ zagrmio:

“To ne može biti istina! Dajemo španjolskoj vladi gomilu novca da se izvuče iz svojih ekonomskih sranja, a oni ne rješavaju stvari u svom dvorištu. Unutar te države kolaju mnoga dugovanja, ali uredno daju ogromne novce za Messija i Cristiana Ronalda, pa se svi mi divimo njihovom znanju. Zapravo, mi plaćamo da Španjolska ima jake klubove i ljude poput Messija i Ronalda. Gdje je tu logika?”, pita se Hoeneβ.

Povratak na Net.hr