NAPADAČ FRANCUSKE

DA NEMA HRVATA, NE BI NIKOM NI ZABIO GOL: Griezmann nakon utakmice poslao poruku Koemanu i kritizirao Maksimirski travnjak

Griezmann je, inače, postigao svoj treći gol u tri utakmice protiv Hrvatske, tako da smo mu poslužili za podizanje samopouzdanja i forme

Aktualni svjetski prvaci Francuzi produžili su niz bez poraza na 12 utakmica nakon što su u dvoboju 4. kola Lige nacija u Zagrebu slavili protiv Hrvatske sa 2:1.

Posljednji poraz “Tricolori” su upisali u lipnju 2019. od Turske u Istanbulu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon Istanbula, upisali su 10 pobjeda i dva remija, protiv Turske, te u nedjelju protiv Portugala. Hrvatska je bila blizu, ali niti ovoga puta nije uspjela poraziti “Tricolore”.

Nakon utakmice progovorio je za francusku televiziju Antoine Griezmann kojeg se uoči ove utakmice dosta kritiziralo, a zabio je vodeći gol za Francuze već u osmoj minuti.

HRVATSKA POSTALA GRIEZMANNOVA REDOVNA MUŠTERIJA: Samo je jednoj reprezentaciji zabio više golova

‘Nije bilo lijepo za gledanje’

“Deschamps zna gdje da me stavi. Iskoristio sam ovakvu situaciju te povjerenje mojih suigrača i izbornika“, rekao je Griezmann nakon utakmice s Hrvatskom pa nastavio:

“Bila je ovo komplicirana utakmica, nije bila lijepa za gledanje i na teškom travnjaku. Najvažnije je da smo pobijedili i da smo pokazali da smo jaki“, zaključio je jedan od francuskih junaka.

Griezmann je, inače, postigao svoj treći gol u tri utakmice protiv Hrvatske, tako da smo mu poslužili za podizanje samopouzdanja i forme.

Povratak na Net.hr