TRENUCI CASILLASOVE BORBE ZA ŽIVOT I NJEGOVA SUROVA STVARNOST: / 'Da mu se to dogodilo kod kuće...'

Image
Foto: Profimedia

Španjolski kardiolog Juan Antonio Corbalan tvrdi kako veliki Iker više neće zaigrati nogomet

2.5.2019.
12:30
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih vratara svih vremena, legendarni 37-godišnji Iker Casilas, više neće stati na gol te mu je profesionalna karijera - gotova! To je, naime, kazao liječnik u Portu a sve je otkrio Ikerov menadžer Carlo Cutropía u programu "El Partidazo de Cope", prenosi madridski AS.

Image
JAVIO SE CASILLAS FOTOGRAFIJOM IZ BOLNIČKOG KREVETA: /

Veliki Iker rasplakao milijune diljem svijeta

Image
JAVIO SE CASILLAS FOTOGRAFIJOM IZ BOLNIČKOG KREVETA: /

Veliki Iker rasplakao milijune diljem svijeta

Iako Casillasov agent tvrdi da bi se Casillas mogao vratiti na teren, ugledni španjolski kardiolog Juan Antonio Corbalan se ne slaže s njim. On je u svojim prognozama prilično jasan i tvrdi kako veliki Iker više neće zaigrati nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iker se neće moći više baviti profesionalnim sportom nakon što je doživio infarkt miokarda. Moći će voditi normalan život, ali njegova je karijera završena", kazao je Carlo Cutropía i opisao što se dogodilo na treningu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da mu se to dogodilo kod kuće, posljedice bi bile nepredvidive'

"Bio je na treningu kad je osjetio intenzivnu bol i pritisak u prsima, ustima i ruci. Odmah su ga liječnici u klubu odveli u bolnicu, gdje su mu to rješili i povratili ga u stabilno stanje.

"Nikad nisam vidio bilo kakve simptome kod njega. Imao je sreću da se to dogodilo pred liječnicima Porta, jer da mu se to dogodilo kod kuće, posljedice bi bile nepredvidive. Ne, nije se srušio, osjećao se loše ali nije znao što se s njim događa. Nije znao da ima akutni myocardialni infarkt", objasnio je Carlo Cutropía i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sad je onakav kakvog ga znamo. Šali se, on je borac i zašto ne bi igrao ponovno?! Ovo je važnije od Svjetskog prvenstva, ovo je najveća pobjeda njegovog života, veća od ijedne utakmice koju je odigrao, pobijedio... Iker je napravio obranu života. Obranio je svoj život, u pravom smislu te riječi".

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Iker Casillas has posted a photo on Instagram with the following remarks: Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño Instagram, 2019-05-02 11:39:05. Photo supplied by insight media. Service fee applies.

NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agencyâs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 430379923, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

U srijedu ujutro hitno zaprimljen u privatnoj bolnici u Portu

Casillas je u srijedu ujutro hitno zaprimljen u privatnoj bolnici u Portu. Liječnici su nakon pregleda utvrdili da je vratar Porta doživio srčani udar. Kako javljaju Portugalci, Casillas se nije dobro osjećao nakon treninga nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili kako je doživio infarkt. Odmah je operiran i doveden u stabilno stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne poruke podrške

Tijekom dana su mu pristizale brojne poruke podrške sportaša i poznatih osoba a neki navijači Porta okupili su se pred vratima bolnice.

Hrvatski kapetan Luka Modrić, s kojim je igrao u Madridu od 2012. do 2015., također je preko Twittera uputio podršku Casillasu uz riječi “drži se prijatelju”. Objavio je ondje fotografiju s utakmice Hrvatske i Španjolske s Europskog prvenstva gdje su njih dvojica zagrljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas je 2015. prešao iz Real Madrida u Porto s kojim je 20. ožujka potpisao novi ugovor do ljeta 2021. godine. Porto je priopćio kako neće nastupati do kraja sezone. Do kraja su ostala još tri kola u kojima će drugoplasirani Porto nastojati sustići vodeću Benficu koja mu bježi dva boda. Casillas je ove sezone upisao 42 nastupa i primio 35 golova, te je branio u četvrtfinalu Lige prvaka gdje je od Porta bio bolji Liverpool.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo