Slavni Vatreni u dresu Jugoslavije!

Trener svih trenera Ciro Blazevic vec godinama tvrdi da najbolji nogometasi svijeta dolaze upravo s prostora bivse Jugoslavije.

1.12.2014.
19:21
VOYO logo

Kolege s portala Sport.ba napravili su svoju zamisljenu reprezentaciju Jugoslavije, koja na papiru izgleda zaista mocno.

"U slucaju da se nekadasnja zajednicka drzava nije raspala, nogometna reprezentacija Jugoslavije danas bi izgledala ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na golu bi bio sjajni Slovenac iz Intera, Samir Handanovic. Obranu bi cinili Emir Spahic, Nemanja Vidic, Aleksandar Kolarov i Branislav Ivanovic.

U veznom redu bi igrali Miralem Pjanic, Ivan Rakitic, Luka Modric i Stevan Jovetic, dok bi napad predvodili Edin Dzeko i Mario Mandzukic", poslozili su jugoslavenski 'dream-team' za 21. stoljece na portalu Sport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je, doduse, kako bi ta reprezentacija s papira funkcionirala na terenu i tko bi, uostalom, bio onaj pravi izbornik?

Jer ovakvih vrhunskih igraca bilo je pregrst i za vrijeme bivse drzave, pa su rezultati cesto bili ispod njihove stvarne vrijednosti, cak i razocaravajuci. Travnjak je ipak nesto drugo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo